Nieuwe reality-ster opgestaan: Koen uit Niet Lullen Maar Poetsen

koen niet lullen maar poetsenOp de dinsdagavond van NPO3 is een pareltje te vinden: Niet Lullen Maar Poetsen, een reality-serie over zes welgestelde jongeren die zich proberen te ontworstelen aan het imago van rijkeluiskindjes. Met name stylist Koen steelt de show, die na twee afleveringen al ‘het onechte broertje van Kim Kardashian’ wordt genoemd.

Koen gaat bij zijn clientèle langs om eerst uitvoerig champagne te drinken, en daarna pas aan de slag te gaan met visagie. Ook geeft hij interieuradvies. Zo raadt hij een vrouw aan toch vooral een blauwe hond te nemen in plaats van een bruine. De blauwe is weliswaar duurder, maar voordeliger dan het hele interieur afstemmen op een bruine hond.

Wat Koen verder een echte reality-ster maakt, zijn de vele oneliners die hij er zo makkelijk uitgooit. “Het is net alsof je een boterham met Nutella op hebt gegeten” (over vrouwen die niet goed weten hoe ze lippenstift moeten aanbrengen), “Gewoon alcohol? Ik ben toch geen huisdier!” (Koen rechtvaardigt dat hij mag drinken tijdens het werk), “Mensen vragen waarom ik botox doe. ‘Je bent al prachtig’. Maar als je een wit huis koopt, is het na 5 jaar ook vaal” (Hij gaat lekker preventief te werk met botox en fillers) en: “Of je nu een uur naar Amsterdam rijdt of naar Milaan vliegt. Bijna hetzelfde.” (Shoppen op A of B, alles in perspectief zien).

Niet Lullen Maar Poetsen trok de eerste aflevering 171 duizend kijkers en groeide vorige week al naar 353 duizend kijkers. Vanavond de derde aflevering bij PowNed, geproduceerd door No Pictures Please.

Bekijk de trailer:

Niet Lullen Maar Poetsen, 22.00 uur, PowNed (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>