Slow television-hit Droomhuis Gezocht terug op NPO1

droomhuis gezocht sybrand niessenOp NPO1 begint vanavond een nieuw seizoen van Droomhuis Gezocht. Het Max-format is in basis wat kneuterig, traag en blinkt niet uit in originaliteit. En toch kijken er wekelijks bijna 2 miljoen mensen naar deze guilty pleasure met Sybrand Niessen. Slow television is hot en dat heeft de ouderenomroep een aantal jaar geleden goed ingezien. De eerste aflevering van dit seizoen voert naar Ierland.

Ilja en Edward wonen nu nog in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn dertien jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Met de kinderen de deur uit zijn Ilja en Edward in een andere levensfase gekomen en willen ze hun langgekoesterde droom gaan verwezenlijken: een huis met uitzicht op zee in Ierland. Verder gaat Droomhuis Gezocht op bezoek bij kunstenares Anita Groener. Op 24-jarige leeftijd vertrok zij naar Ierland en ontmoette hier haar Ierse liefde Brian. Inmiddels wonen ze alweer achttien jaar in hun droomhuis aan de rand van Dublin, maar ooit zag dat droomhuis er alles behalve ‘dromerig’ uit.

Droomhuis Gezocht, 21.15 uur, Max (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>