Max maakt van Hallo Nederland opzichzelfstaand programma

c1920_carrietennapeljeroenlatijnhouwersenmaschaderooij01Hallo Nederland is in het nieuwe tv-seizoen voortaan op NPO2 te zien. Het programma met Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel is afgelopen seizoen gestart als onderdeel in Tijd voor Max. Dat bevalt blijkbaar zo goed, dat het nu een opzichzelfstaand programma wordt. Hallo Nederland is vanaf 5 september dagelijks om 18.30 uur te zien, als geestverwant EditieNL op RTL 4 nèt afgelopen is.

Hallo Nederland komt straks iedere week vanaf een andere locatie. Volgens Max is het programma bedoeld voor ‘actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws’. “Daarbij focust het programma zich in het nieuwe seizoen op positieve en hoopgevende verhalen. Hallo Nederland brengt mooie reportages die de kijker inspireert, oplossingen biedt en die bovenal authentiek zijn.”

Naast Jeroen Latijnhouwers schuift afwisselend Carrie ten Napel of Mascha de Rooij aan.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>