Meer Jinek in nieuw tv-seizoen: Mijn handen jeuken

eva jinek“Heeft u afgelopen zomer iets gemist? Ik wel!”, aldus NPO-directeur Frans Klein op de najaarspresentatie. Hij doelt daarmee op de talkshows, iets wat uitvoerig in de media is beschreven en besproken. Dat niet nog eens. Vanaf nu verzorgt NPO1 elke avond een talkshow, los van eventuele sport-talkshows. “Mijn handen jeuken”, zegt Eva Jinek even later op dezelfde presentatie.

Zoals al eerder naar buiten kwam, gaan Pauw en Jinek straks om en om hun talkshow maken. Pauw tot eind 2016, Jinek in januari en februari. Rondom de tweedekamerverkiezingen in maart trekken de twee zelfs samen op. Daarna volgt Pauw weer.

Eva Jinek zal de zomer van 2017 het gesprek van de dag aan tafel behandelen op de late avond. Dat gebeurt wel op een gewijzigd uitzendtijdstip, namelijk om 22.30 uur. Recht tegenover RTL Late Night. “De kijker is de winnaar, die kan de keuze maken”, denkt Klein.

Zie ook:
- ‘Evenredige verdeling Pauw en Jinek in tv-seizoen 2016/17′
- Jeroen Pauw: Verkiezingen thema nieuw seizoen Pauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>