Martine Bijl complimenteert André van Duin met Heel Holland Bakt

heel holland bakt
De grote knaller van dit weekend wordt waarschijnlijk Heel Holland Bakt. Het moet raar lopen wil het Max-programma onder de 2 miljoen kijkers blijven, gezien de enorme populariteit rondom de show. Nieuw dit seizoen is de presentatie door André van Duin – en dat schijnt zeer geslaagd te zijn. “Martine Bijl zag de eerste aflevering en belde me op om me te complimenteren. Ze vond het erg leuk”, verklapt André in Pauw.

De screening van de kandidaten lijkt dit jaar uitmuntend. De tien thuisbakkers zijn door een strenge selectie heen gekomen op basis van een proeftaart en de nodige gesprekjes. Het toeval wil dat de groep dit jaar wat hoger opgeleid is dan voorheen, met bijvoorbeeld een dierenarts en een burgemeester. Zelf ben ik nu al fan van Alper, een man die wat weg heeft van zowel Jeroen Spitzenberger als Valerio Zeno. Heel droge humor, ontzettend veel passie.

De eerste aflevering krijgt het thema cake mee, ook is er een technische opdracht in de vorm van mergpijpjes.

Heel Holland Bakt, 20.20 uur, Max (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>