Middagtelevisie Tijd voor Max begint aan uitdagend seizoen

tijd voor max sybrand niessen martine van osMartine van Os en Sybrand Niessen zitten er vanmiddag weer klaar voor: een nieuw seizoen Tijd voor Max. In eerste instantie komt het programma niet vanuit de studio in Hilversum, maar staan ze op het strand in Noordwijk. Het duo hoopt het vakantiegevoel zo nog even vast te houden bij de kijker. De rubriek Hallo Nederland is weg uit Tijd voor Max, maar keert als een opzichzelfstaand programma terug op NPO2.

In de eerste aflevering blikken Martine en Sybrand terug op de eerste aflevering van Heel Holland Bakt met André van Duin. Dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert Janny van der Heijden zijn ook te gast. Verderop deze week zijn onder andere Tjitskes Reidinga, Susan Smit en Peter Timofeeff te gast.

Het is een spannend seizoen voor Tijd voor Max, want vanaf eind oktober krijgt het Max-programma concurrentie van RTL Live met Angela Groothuizen en Albert Verlinde. Nu zal die show zich richten op een wat jonger publiek, feit blijft dat er twee middagmagazines recht tegenover elkaar komen te staan. De verhuizing van Tijd voor Max naar NPO1 eerder dit jaar heeft een stevige impuls gegeven aan de hele vooravond, het wordt spannend of RTL Live datzelfde gaat doen bij RTL 4. En hoe SBS 6 zich hier in gaat mengen.

Hallo Nederland brengt aankomend seizoen dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws. Daarnaast zijn er in Hallo Nederland diverse series te zien. Zo duikt Hallo Nederland in dit nieuwe seizoen achter de schermen op Schiphol. De luchthaven bestaat volgende maand 100 jaar en Hallo Nederland krijgt toegang tot alle plekken die normaal niemand te zien krijgt.

Tijd voor Max, 17.10 uur, Max (NPO2)
Hallo Nederland, 18.30 uur, Max (NPO2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>