Omroep Max volgt Het Boerenleven in nieuwe NPO1-serie

erben wennemars boerenlevenKomende winter zitten miljoenen mensen weer voor de buis om Boer Zoekt Vrouw te zien. Maar hoe romantisch is dat boerenleven nu echt? Het bestaan van een agrariër is ook hard werken en vaak economische onzekerheid. In de nieuwe Max-serie Het Boerenleven, vanaf vanavond te zien op NPO1, laten drie boerengezinnen de camera toe in hun dagelijks bestaan.

Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het andere over op 100% biologische teelt. En wat drijft iemand om juist nu nog een boerenonderneming te starten? Erben Wennemars treedt voor Het Boerenleven op als presentator/interviewer.

In de eerste aflevering het verhaal van waterbuffelboer Arjan. Zijn 39 waterbuffels staan op de oude boerderij van zijn vader in Brabant. Zijn doel: zelf buffelyoghurt en -ijs maken en die ook zelf verkopen. Maar waterbuffels zijn geen ‘gewone’ koeien en Arjan is ook geen ‘gewone’ boer.

Het Boerenleven, 21.25 uur, Max (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>