Dionne Stax maakt Van Onschatbare Waarde voor Max

dionne staxDionne Stax gaat opnieuw aan de slag voor Omroep Max. Na het eenmalige Heel Holland Slaapt is ze vanaf maart te zien met Van Onschatbare Waarde op NPO1. In de reeks krijgen mensen de kans om een voorwerp te verkopen aan een van vier experts, die ieder in een eigen kamer zitten.

 

Max laat aan De Telegraaf weten over het programma: De verkopers mogen het object aanbieden aan één deskundige, maar ook aan allemaal: Echter: wanneer eenmaal een bod is geaccepteerd, mogen ze niet langs de andere bieders. Bij weigeringen geldt hetzelfde: er is geen weg terug/verder. Wanneer de laatste expert toevallig de laagste prijs biedt, heeft de verkoper simpelweg pech. Hij kan dan kiezen voor minder geld of helemaal niet verkopen.

 

Van Onschatbare Waarde ligt dus in het verlengde van Tussen Kunst & Kitsch en Cash op Zolder. Het programma komt op de donderdagavond van NPO1.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>