Kijkje in het privéleven van Xander de Buisonjé

Xander de BuisonjéDe hype dat bekendere Nederlanders een eigen real-life soap moesten hebben is al lang voorbij. Inmiddels weten we van iedereen wat ze privé allemaal uitspoken en met name alle artiesten uit Volendam zijn al in een reality-programma voorbij gekomen. Nederland lijkt er echter geen genoeg van te krijgen, want er is een realitysoap in de maak over het boeiende leven van zanger Xander de Buisonjé. En Xander gaat heel ver…

De voormalige zanger van Volumia! had de afgelopen maanden niet zo'n heel boeiend leven, want hij moest rust houden vanwege oververmoeidheid. Komend weekend gaat Xander er weer volop tegenaan met een serie besloten optredens en op 26 mei een concert in de ArenA.

De voorbereidingen daarvoor kunnen wellicht interessante televisie opleveren en dus wordt Xander de Buisonjé sinds dinsdag gevolgd door camera's. Volgens zijn manager Frank Broers wordt er nog net niet gefilmd op het toilet en in de slaapkamer, maar Xander zou daarin wel heel ver gaan.

De manager van Xander heeft de zanger overigens altijd afgeraden om zich te laten strikken voor een real-life soap, maar de serie rondom Jan Smit bracht Broers op andere gedachten. Of de soap over het leven van Xander ook echt uitgezonden wordt moet nog blijken, want wat er nu opgenomen wordt zijn proefopnamen.

Welke zender(s) interesse hebben om het programma uit te zenden, is ook nog niet bekend, maar gezien de rijke traditie die de Tros heeft met real-life soaps over (paling)zangers, lijkt die omroep de grootste kans te maken. Daarnaast worden de proefopnames gemaakt door dezelfde productiemaatschappij die de soap 'Gewoon Jan Smit' produceerde. Die serie werd ook uitgezonden bij de Tros.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkje in het privéleven van Xander de Buisonjé

  1. Renee

    Ik vind het echt een verschrikkelijk irritante vent….bah!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>