Frans Bauer maakt nieuwe soap bij de Tros

Frans Bauer komt opnieuw met een real-life soap. Dit najaar is hij bij de Tros te zien in een soap samen met Marianne Weber. Tien jaar na hun succesvolle samenwerking (met onder andere De Regenboog) proberen de twee opnieuw samen de top van de hitlijsten te bereiken. De eerste uit zeven afleveringen is op 5 september te zien. De Tros heeft hiermee meteen een vervanger voor de soap Gewoon Jan Smit, welke is gestopt bij de omroep.

En zo lijkt Frans Bauer hèt nieuwe Tros-gezicht te worden. Hij presenteert komend tv-seizoen namelijk ook al Bananasplit voor de omroep. Blijkbaar zat bij die klus dus ook een nieuwe soap inbegrepen.

Het contract dat de Tros met Jan Smit heeft, loopt begin 2009 af. Toentertijd was voorzien, dat Jan vier programma's zou maken. Door alle perikelen met zijn stembanden is dat aantal nooit gehaald. Twinzz moest hij overdragen aan vriendin Yolanthe en de show All You Need Is Jan heeft nooit de programmaschema's gehaald.

Zie ook:
- Soap Gewoon Jan Smit stopt
- Tros blaast Bananasplit nieuw leven in… met Frans Bauer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>