Eerste voorstelronde: kandidaten Can’t Buy Me Love

Het einde van De Gouden Kooi een paar maanden geleden betekende ook dat de riante villa leeg kwam te staan. Maar niet voor lang, want zondag start op RTL 5 de nieuwe real-life soap 'Can't Buy Me Love' die zich afspeelt in de Gooische villa. Het liefdesspel staat dus op het punt te beginnen, maar wie zijn de bewoners van het huis?

In de eerste weken het spel 'Can't Buy Me Love' een soort stoelendans. Elke week moeten de mannen in de villa twee vrouwen elimineren. Zij worden meteen vervangen door twee nieuwe single vrouwen die op hun beurt zullen proberen een man te veroveren.

Ene Kelly (20 jaar) uit Nijmegen is tijdens de eerste opnames voor het programma gekozen als 'first lady'. Dat houdt in dat zij de huishoudelijke taken verdeelt, dus ze bepaalt wie er moet wassen, strijken en stofzuigen. Kelly baarde al opzien tijdens de audities door voor de camera te verklaren dat ze bereid is tot seks met een man als ze daarna zijn creditcard mag gebruiken. Dit stukje is nu al veelvuldig te zien in de promo's die RTL uitzendt voor het programma. 

Kelly vormt in het huis een setje met Rory (25 jaar) uit Tiel. Het leuke is dat Rory zijn verovering op elk moment kan inruilen voor een andere vrouw. In 'Can't Buy Me Love' zitten ook de dames Lisa, Kimberly, Suzan, Chelsea, Yasmin of Fiona.

'Can't Buy Me Love' gaat zondag 31 augustus van start om 19:30 uur op RTL 5. De nieuwe real-lifeserie uit het creatieve brein van John de Mol is vanaf dan van zondag tot en met vrijdag te zien.

Zie ook:
- Nikkie Plessen presenteert Can't Buy Me Love
- Opvolger Gouden Kooi wordt liefdesspel Can't Buy Me Love

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Eerste voorstelronde: kandidaten Can’t Buy Me Love

  1. Valpa

    Snap dr nog geen flikker van.. net zo moeilijke regels als in de Gouden Kooi? Ook daarin ben ik afgehaakt omdat het me te onduidelijk allemaal was!

      /   Reply  / 
  2. michel

    @valpa Ga er Zondag maar eens lekker voor zitten. Nikkie zal het je allemaal uitleggen!

      /   Reply  / 
  3. Chiel

    Kan Big Brother niet gewoon terug!? :-)

      /   Reply  / 
  4. Reinout

    Is toch gewoon Paradise hotel?

      /   Reply  / 
  5. johan b.

    Alle bijbelse normen en waarden overboord in dit programma. Iedereen kan met iedereen neuken, lang leve de soa’s. Werkelijk walgelijk programma. Die John de Mol toont zich steeds meer als een 666.
    En dit alles onder het credo: voor geld neuk ik me te pletter, want ik lijd aan hebzucht.

      /   Reply  / 
  6. L

    Je hoeft niet te kijken hoor, wel apart dat je zo’n uitgesproken mening hebt over het programma….toch stiekem even gekeken???Typisch weer zo’n geitenwollen sokken reactie…maak je niet druk man.

      /   Reply  / 
  7. Eessen

    “Alle bijbelse normen en waarden overboord in dit programma. Iedereen kan met iedereen neuken”

    Oke, dan!!! Ik ga meteen kijken!!;)

      /   Reply  / 
  8. Lisa

    Ach wat stelt de bijbel voor. Tis maar een sprookjesboek. Mijn opa was dominee maar ik geloof echt niet in de bijbel en al die onzin! leve vrijheid

      /   Reply  / 
  9. zoel

    ik vroem me eigelijk af wat voor afkomst Yasmine heeft, ze lijkt namelijk iets buitelands.?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>