We kunnen weer meegluren met André Rieu

Eigenlijk haalt het niet zo veel uit welke muzikant of artiest de Tros volgt met een cameraploeg, de reality soaps worden toch wel door een miljoenenpubliek bekeken. Vanavond begint de tweede serie van André Rieu. De violist kan waar ter wereld ook spelen en maakte in het afgelopen jaar een tournee door Azië en Australië. De Tros reisde mee.

De tournee is één van de meest omvangrijke ooit. Buiten het feit dat de afstanden groot zijn – zeker 'Down Under' – heeft Rieu ook nog eens een reusachtig decor dat hij tijdens deze tournee gebruikt. Het is dus overal lang wachten voor het decor is op- en afgebouwd.

Maar daar zullen de Australiërs niet om malen. Van alle landen waar Rieu bekend is, is hij het meest populair in Australië. In alle hitlijsten staat hij meermalen genoteerd, hij kan dus avond aan avond een uitverkocht huis verwachten.

André Rieu op weg naar Australië, 21.30 uur, Tros

Zie ook:
- Tros krijgt geen genoeg van André Rieu
- Een nadere kennismaking met André Rieu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>