Toppers-soap van de baan

De kans dat de Toppers-soap Op Weg Naar Moskou er komt, is minimaal. Joling heeft vandaag de stekker getrokken uit het hele avontuur, al wil hij nog wel doorgaan met de concertreeks in de Arena. Morgen zal een laatste lijmpoging worden gedaan, ik gok zonder resultaat. Sneu, maar laten we wel wezen: hoe gezellig had deze soap geworden met al het dolksteken en moddergooien?

Zie ook:
- Songfestival lijkt Waterloo van de Toppers
Toppers-soap update: Tros doet nieuw voorstel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Toppers-soap van de baan

  1. Sjon van der Roggelkamp

    De weg is dus vrij voor Dries Roelvink

      /   Reply  / 
  2. **Vincent**

    Vervelend allemaal. In feite kaatst het af omdat Gerard Gordon verwijt jaloers te zijn (misschien klopt dit), maar dat slaat op de opmerkingen van Gordon dat Gerard niet moet zeuren en gewoon die soap moet doen. Met het songfestival heeft dit eigenlijk niets te maken en het zou dan ook jammer zijn als juist dat niet door zou gaan wegens gedoe om de soap… Hopelijk gaat dus het songfestival en zeker de concerten gewoon door…

      /   Reply  / 
  3. Tommy

    Ik denk dat we nu gewoon ook nog gaan winnen met het Songfestival…

      /   Reply  / 
  4. Tommy

    NOS: ‘Met de drie Toppers naar Moskou of niet’
    ‘Geen Songfestival, geen reallifesoap en geen concerten meer.’ Gerard Joling heeft De Toppers vandaag begraven, ten minste als hij woord houdt. Dat laatste valt nog maar te bezien. Amper enkele uren na zijn uitspraken in de pers draaide Joling al bij: de Toppers-optredens in juni wil hij nog wel afwerken, maar het Songfestival is voor hem ‘no pasaran’… voorlopig.

    Gerard Joling houdt De Toppers helemaal voor gezien. “Ik doe geen Songfestival, geen reallifesoap én geen concerten meer.” Als hij ook inderdaad woord houdt, betekent het ook einde songfestival voor De Toppers, zo liet de NOS weten. “Er is een keuze gemaakt voor dit drietal, niet voor individuele mensen uit de groep. Het is of alle drie of geen van drieën”, zo liet NOS-directeur Dielessen weten.

    Maar de NOS heeft de hoop nog niet opgegeven en is zich maar al te goed bewust van de reputatie van de relnichten waarmee ze in zee is (…)

    Bron: Eurosong.be

      /   Reply  / 
  5. Jeffrey

    Dit is veel te opgeblazen. Als gordon gewoon tegen joling zegt “je bent zo jaloers”, dan gieren ze het uit. Staat het in een krantje komt er meteen een rel. Gewoon elkaar opbellen, klaar.

      /   Reply  / 
  6. PHX

    Kan Gerard niet ook meteen stoppen met zijn televisiewerk? Ik zit er verder niet op te wachten namelijk…

      /   Reply  / 
  7. PINHEAD

    Stuur gewoon een gothicband naar het EVSF en anders hebben we herman van Idols nog

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>