Alle lichten op groen voor Toppers-soap met Jeroen van der Boom

De soap rondom de Toppers-soap lijkt tot een einde gekomen. Jeroen van der Boom is aangetrokken als vervanger van Gerard Joling, die zich dit weekend terugtrok voor het Songfestival. De Toppers blij, de NOS blij, de Tros blij en Jeroen van der Boom blij. De soap kan dus gewoon zijn doorgang vinden, al zullen de voorbereidingen voor de Arena-concerten nauwelijks te zien zijn aangezien Joling daar nog wel een optreden verzorgt.

Natuurlijk is er de komende maanden nog genoeg gezever te lezen over de hele onderneming. Dubbele repetities, hier en daar een spatje moddergooien door Gordon danwel Gerard of iemand die toch weer terugkomt op een eerder besluit. Maar daar zijn het de Toppers voor.

Vooralsnog denk ik dat ze met Jeroen een heel geschikte vervanger hebben, al zal er zeker in het begin een gemis van de chemie tussen Geer en Goor zijn.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Alle lichten op groen voor Toppers-soap met Jeroen van der Boom

  1. vinn

    Ik wist het gewoon dat hij het zou worden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>