Nada van Nie bereidt tv-comeback voor met Taat & Naad

Nada van Nie is al bijna twee jaar niet meer op televisie te zien. Haar laatste werkgever was SBS 6 maar daar is ze met stille trom vertrokken. Het laatste dat we van haar hoorden, was de scheiding met voetballer Brian Roy. Maar de programmamaakster heeft niet stilgezeten en hoopt in het nieuwe seizoen terug te komen met het realityprogramma Taat & Naad, dat ze samen met Tatum Dagelet maakt.

“Het idee was om vanaf september een column te schrijven, naar elkaar toe. Daar heb ik een programma bij bedacht”, aldus Van Nie in het RTL-programma Ik Kom Bij Je Eten. Volgens eigen zeggen is er een tv-zender geïnteresseerd. “Het ligt nu bij een zender. Maar bij zoiets komt altijd geld kijken, dat is wel een ding.”

De bindende factor van Nada en Tatum is dat ze allebei gescheiden ouders hebben en zichzelf hadden voorgenomen het nooit zo ver te laten komen. Maar Nada scheidde van Brian en Tatum Dagelet is de ex-vrouw van Ruud de Wild. “Wat betekent het als je er alleen voor komt te staan? We willen niet verzuren, maar af en toe kom je van die dingetjes tegen. Als ik alleen een zware vuilniszak of een koffer naar beneden til, dat zijn toch van die echte mannendingen.”

In Ik Kom Bij Je Eten was Nada volledig zichzelf en bovenal openhartig. Dat leverde mooie, ontroerende televisie op. Als het programma Taat & Naad dat ook maar voor 50 procent heeft, lijkt het mij een geheid succes. Wordt vervolgd.

Bekijk de aflevering hier terug.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nada van Nie bereidt tv-comeback voor met Taat & Naad

  1. Frank

    En toch doet ze me altijd denken aan die Plaaggeest uit de Bassie & Adriaan serie…!

      /   Reply  / 
    1. Nina

      wHAHAHAHAXD

        /   Reply  / 
  2. David

    Ik denk dat NET5 wel interesse heeft in dit programma.

      /   Reply  / 
  3. Nina

    Zeg dat nou niet..dadelijk koopt Net5 her ook echt..

    Vind het eigenlijk wel ene leuk programma voor RTL 8 ..

      /   Reply  / 
  4. Frank

    Wat dacht je van NostalgieNet? Lekker achter de decoder!

      /   Reply  / 
  5. Ray

    Eens met Herman dat het een leuk programma was. Sowieso zijn de meeste van die ik kom bij je eten programma’s leuk als het de BNérs betreft, om de 1 of andere reden komen ze daar wel authentiek over, zo ook Nada van Nie. Dus ja, als ze 50% hiervan weet te tonen in Taat en Naad dan ga ik kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>