Afzien en zweten in Jan Smit: De Zomer Voorbij

Jan Smit: De Zomer Voorbij lijkt een betaalde vakantie voor de hoofdrolspelers (naast Jan Smit ook Nick & Simon en de 3js). Maar dat ligt toch net even iets anders. In de docusoap op reis ontvangen de Volendammers elke dag een andere artiest uit Nederland. Die artiest rekent op 24/7 entertainment; overdag een toffe activiteit en ‘s avonds feesten tot in de kleine uurtjes. Dat houd je best twee of drie dagen vol, maar een week lang… dat is afzien. Zeker wanneer het kwik in de vroege ochtend al snel door de 40 graden breekt. En je dus je tentje uit wordt gesmoord, brak en vermoeid.

Ja, de leefomstandigheden van dit derde seizoen waren niet ideaal. Zo primitief gingen de heren nog nooit op vakantie met de Tros. Maar de lol was er niet minder om, zo verzekeren ze ons.

De komende weken komen artiesten als Giel Beelen, Ruth Jacott, John Ewbank, Guus Meeuwis, VanVelzen, Ramon Beuk en Damaru voorbij. Het was de bedoeling dat ook minister-president Jan Peter Balkenende langs zou wippen, maar zijn agenda liet dat op het laatste moment toch niet toe.

Eén van de leukere Tros-soaps, ik ben voornemens zeker te gaan kijken. Maar daarover later vandaag nog een bericht.

Jan Smit: De Zomer Voorbij, 21.00 uur, Tros (NL3)

Zie ook:
- John Ewbank, Giel, Guus Meeuwis en Damaru in De Zomer Voorbij
- Jan Smit: De Zomer Voorbij voert dit jaar naar Italië
- Lekker op herhaling: Jan Smit, De Zomer Voorbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afzien en zweten in Jan Smit: De Zomer Voorbij

  1. mariska

    word weer lachen,ga zeker kijken :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>