Soap Gewoon Jan Smit terug op late avond Nederland 1

Jan Smit had de real-life soap afgezworen. De zanger/presentator vond dat de camera’s wel genoeg bij hem thuis hadden gefilmd. Maar de verleiding voor een nieuwe soap is toch te groot geweest. Het is natuurlijk ook wel egostrelend, zo’n programma waarin het louter en alleen om de persoon Jan Smit draait. Dus vanavond bij de Tros nieuwe avonturen van Gewoon Jan Smit – maar wel pas op de late avond.

Wel is er inhoudelijk een en ander aangepast. Zo wordt er niet meer bij Jan thuis gefilmd en zien we alleen de artiest Jan Smit. Alle uitstapjes naar babywinkels, familiebezoeken en sociale activiteiten met vrienden komen niet meer voor.

Wel zien we de voorbereidingen van zijn tournee in november en december. Jan is de eerste artiest die in het verbouwde Ahoy’ optreedt. Ook is Jan weer volop actief in Duitsland voor tv-shows en kleine optredens. Verder wordt er in de studio gewerkt aan een Duits- en Engelstalig album.

In de eerste aflevering blikt Jan samen met manager Jaap Buys terug op de eerste 13 jaar uit zijn carrière, waarin volop archiefbeeld is opgenomen. Zien we toch nog een beetje Jan Smit privé.

Je kunt je overigens afvragen hoe sjiek het is om met belastinggeld deze promotiesoap rondom jan Smit op tv te brengen. Want daar komt het heel kort door de bocht toch op neer. Anderzijds besteden RTL en SBS maar weinig aandacht aan de wat volksere muziek, zeker van onbekende artiesten. Dus ja, gemengde gevoelens bij deze actie.

Gewoon Jan Smit, 22.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- Jan Smit legt presentatiewerk voor Tros neer
- Definitief nieuwe serie Gewoon Jan Smit
- NLpop: The Opposites en Lisa Lois in Jan Smit: De Zomer Voorbij
- Jan Smit: De Zomer Voorbij dit jaar naar Griekenland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Soap Gewoon Jan Smit terug op late avond Nederland 1

  1. Bob

    Kom op Herman, jij bent toch beter dan die zeurpieten over belastinggeld? Belastinggeld is verdeeld, TROS heeft 450.000 leden, wat duidt op vertrouwen en liefde voor typische TROS programma’s. En laat dit nou zo’n typisch TROS programma zijn.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Dacht dt Jan dit deed om zijn toch wel verminderde populariteit na de breuk met Yolanthe op te krikken. Ik bedoel hiermee dat de relatie beide bekender en geliefder/gehaat door het grotere publiek. Vind het daarom vreemd dat Liza en de baby geen rol spelen, maar ach als je moeder Gerda Smit heet, zou ik me familie ook uit de publiciteit willen houden.

    rtl en sbs proberen het volgens mij wel met Frans Duijts, Wesley en in het verleden ook wel met een zanger van de Afvallers, vergeet alle Jensen gasten niet, dus dat mag geen excuus zijn om belastinggeld hieraan uit te geven.

      /   Reply  / 
  3. edward

    rtl heeft wel de belgie’s pfaffs die ik zelf ook graag na kijk maar de andere heb ik eigenlijk nooit nagekeken omdat ik ze niet intersant vind

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>