En de Gouden Loeki 2009 gaat naar…

Daar gaan we weer, de verkiezing van de leukste tv-reclame van het afgelopen jaar. Zo’n gedoodverfde winnaar als twee jaar terug is er niet. Toen won KPN met zijn geinige Goeiemoggel-commercial. En dit jaar… ik zou het niet weten. Wel weet ik dat Chantal Janzen is uitverkoren deze liveshow te presenteren. Ze neemt het stokje over van Caroline Tensen, die het vorig jaar deed met een fictief bankhangend gezinnetje.

Het is de 15de keer dat de Gouden Loeki wordt uitgereikt en dat verdient een klein feestje. Chantal neemt de kijker daarom mee op een soort rondreis door vijftien jaar tv-reclame. Ik gok heel veel Apeldoorn bellen, Gamma, Albert Heijn en het gevecht om de mobiele beller.

Gouden Loeki, 20.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- Reclame Heineken wint Gouden Loeki, waardeloze uitzending
- Tros leent Chantal Janzen voor Gouden Loeki

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “En de Gouden Loeki 2009 gaat naar…

  1. Jeffrey

    Vorig jaar heeft goeiemoggel niet gewonnen, dat was dat jaar daarvoor al. Ik weet alleen niet wat wel gewonnen heeft maar het was of dat naakt vrouwtje of de natuurbeelden van WNF.

      /   Reply  / 
  2. mark

    Zijn de genomineerden al bekend? Kan ik alvast gaan gokken wie er wint…

      /   Reply  / 
  3. G.Reijsmeijer

    Geachte heer,mevrouw, het is jammer te moeten constateren dat het zgn. Gouden loekie feest/gala uitgelopen is in een feest zonder enig niveau!!!
    Het is intriest dat zoveel creatieve personen in opdoste kleding( lijkt wel een gala) een presentatie(voorstelling) voorgeschoteld krijgen met een Chantal Jansen met aantal irriterende zgn.grapjes.Verder krijgt de zaal en ondergetekende als kijker een om de tijd vol te maken lullig vragenspellentje met 2 bnrs. die ook voor joker stonden. Kortom de genodigden krijgen een feestavond(ahum avond)die enig allure mist.Een trieste bedoeling voor allen!!! Ik hoopte op een leuk aantal minuten kijkplezier.
    tot zover m.vr.gr.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>