Eén twee cha cha cha

Stijldansen, het is nog nooit een kijkcijfersucces geweest op de Nederlandse buis. Kampioenschappen zijn hier verbannen naar Eurosport, en dan moet je zelf goed bijhouden wanneer deze wedstrijden zijn, anders zou het je volledig ontgaan.

In dat opzicht maakt RTL 4 een gewaagde move door Dancing With The Stars op primtime uit te zenden. Of lijkt dat maar zo? In het buitenland was dit programma namelijk vanaf aflevering één een kijkcijferhit.

In de Nederlandse versie zijn het onder andere Ron Brandsteder, Sylvana Simons, Irene van der Laar, Inge Ipenburg en Koert-Jan de Bruijn die de voetjes van de vloer doen.

Dancing With The Stars, 20.00 uur op RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>