SBS komt met sterke Dancing With The Stars-kloon

Het regent vandaag Dancing With The Stars-klonen. Nadat bekend is geworden dat Hans Klok met Magic With The Stars komt, onthult De Telegraaf dat SBS werkt aan ‘Singing With The Stars’. In Duets, zoals het programma gaat heten (het moet natuurlijk niet teveel een kloon lijken), worden acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht zangers. De koppels moeten in zes verschillende stijlen zingen, elke week valt er een koppel af. De uiteindelijke winnaars nemen samen een cd op en verzorgen optredens in het land. SBS denkt te beginnen met uitzenden in januari.

Origineel? Niet echt. Leuk? Waarschijnlijk wel. Zangcompetities doen het doorgaans erg goed en het concept van Dancing With The Stars blijkt ook te kloppen als een bus. En ach, het was wachten op een kloon. Dan liever een goede dan een slap aftreksel.

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS komt met sterke Dancing With The Stars-kloon

  1. Bart

    wanner kom magic with the stars dan op tv?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>