Rudolph van Veen solo: bekend recept of kookinnovatie?

Rudolph van VeenNa vijf jaar Life & Cooking vond kok Rudolph van Veen het tijd voor iets anders. Dat anders is Food & Fit geworden, een wekelijks kookmagazine op de zaterdagavond. Van Veen richt zich in Food & Fit op snelle, gezonde maaltijden. Daarnaast ontzenuwt hij fabels over voedsel. Van Veen nodigt elke week een kookclubje uit en hij vraagt naar de favoriete lunch van een Bekende Nederlander. Voor de ingrediënten die hij gebruikt, gaat Rudolph terug naar de bron. Fruitboomgaarden en boerenbedrijven enzo. In de eerste uitzending staat de ‘hollandse pot’ centraal.

Op papier heeft het programma veel weg van de zomerprogrammering van Life & Cooking, als Rudolph op locatie kookt en bezoekjes brengt aan wijnkelders of biertappers. Ach, uiteindelijk lijken alle kookprogramma’s op elkaar. Rudolph van Veen weet echter goed zijn enthousiasme en liefde voor koken over te brengen. Of hij dat nu bij Life & Cooking of Food & Fit doet.

Food & Fit, RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>