Restaurants redden: televisie om van te smullen

Herman den BlijkerDe Britse topkok Gordon Ramsay maakt al enige tijd keukens onveilig gewapend met een camerateam. Ramsay schoffeert het personeel net zo lang tot alles er vlekkeloos aan toe gaat. En zoals wel vaker wordt de vertaalslag naar Nederland gemaakt. Herman den Blijker krijgt de eer om noodlijdende restaurants van de ondergang te redden. Camera d’r op zetten, en klaar!
De chef-kok krijgt telkens een week de tijd voor zijn reorganisatie.
De markante kookkunstenaar is bekend
om zijn know-how op het gebied van restaurantconcepten, zijn neus voor kwaliteit en zijn feeling voor heerlijk eten.

Den Blijker ken ik niet zo goed, geen idee hoe onbeschoft of gemanierd hij zich gedraagt in de keuken en tegenover zijn personeel. Ramsay scoort misschien juist zo goed door zijn dominante rol in de keuken, en hoe het personeel alles slikt. De ondertitel van het programma belooft in elk geval veel om van te smullen: herrie in de keuken!

Herman den Blijker: herrie in de keuken, 21.30 uur, RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Restaurants redden: televisie om van te smullen

  1. MAURICE HOGENBOOM

    WEGENS VERPLICHTEN VERBOUWING IVM MET ROTTE VLOERENBALKEN EN SCHIMMEL IN DE VLOER EN BALKEN BEN IK VERPLICHT TE SLUITEN IK BEN DE BROODJES ZAAK IN 1995 BEGONNEN EN ZIE OM MIJN HEEN DAT IEDER MIJN DE ZELFDE FORMULE GEBRUIKT IK WILGRAAG EEN VERANDERING IN MIJN ZAAK BRENGEN GEBASEERD OP GEZOND BROODJES EN SAPPEN MISSCHIEN IS DIT WAT VOOR JULLIE PROGAMA

    MET VRIENDELIJKE GROET VERBLIJK IK U

    MAURICE HOGENBOOM

      /   Reply  / 
  2. Henk van Leeuwen

    Herman zoekt kokssssss ??? Of zoekt Herman mot!!!! Een uit zijn kleine maat schoen gelichte nogal dikke kok van nederlands orgine, die dol graag op tv andere soms betere koks de mantel uit veegt.
    Een slechte kok die sigaren rookt, want hoezeer hij zijn handen ook wast, die lucht blijf je ruiken. Ik wil graag zijn kennis verrookt zien in paling, want dan komt die lucht op zijn plek.

    Zijn manier van omgaan met mensen is, zeg maar, bijzonder laagvloers.
    Iedereen kan een goede kok zijn, onder de waardering van zijn gezin, of mensen waar zij of hij graag voor kookt.
    En mensen afzijken, waar 30% van de Nederlandse zaterdafavond mensen naar kijken als vermaak, is bijzonder laag.

    Het eten wat uit een keuken komt, waar de chef kok zich vloekend en beledigend door heen struint, tja, een fijnproever merkt het verschil.
    Dus een scheldende chef-kok, koks die hun fenijn in het eten zetten, omdat ze een hekel aan hun werk krijgen daardoor!!!!!
    Wegwezen uit zo’n RESTAURANT.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>