Brard komt nu eens niet met controverse

Patty BrardVan het in stand houden van een goede liefdesrelatie is Patty Brard geen ervaringsdeskundige, van het (al dan niet goed) uit elkaar gaan wel. En dus werpt de diva zich op als relatiedeskundige in Lieve Patty, dat vanavond haar vuurdoop beleefd.

Patty is drie keer gescheiden en verbrak nog veel meer relaties, haar ervaring wil ze nu delen met andere mensen. Of het nu gaat om het verdelen van de cd’s, het verzoenen na overspel of het opbiechten van een geheim.

Patty Brard, je moet er wel van houden. De vroegere Yorin-kijker – nu RTL 5 – deed dat, want daar was Brard één van de gezichten. Ze mocht er talloze programma’s op de buis brengen. Van haar eigen reallife-soaps tot het uitnodigen van semi-BN’ers in Spanje voor een weekje kuuroord. Opmerkelijk dat ze nu met een op papier weinig controversieel of spraakmakend programma komt.

Misschien is ze alle heisa wel zat. Vooral de ‘klysma-show’ schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Ach, de status van serieuze persoonlijkheid zal ze nooit meer krijgen. Maar misschien moet ze haar excentrieke karakter wat meer uitbuiten dan dat ze nu doet, in Lieve Patty.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brard komt nu eens niet met controverse

  1. herman

    Overname met bronvermelding mag altijd, Björn. dankjewel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>