John Williams belandt in kluscircuit

Team Help, mijn man is een klusserIn elk huishouden zijn wel achterstallige klusjes of onderhoud te vinden. RTL 4 speelt daar handig op in door er een programma om heen te creëren. En waar anders hoort zo’n programma thuis dan op de woonavond van de commerciële zender?

In Help, Mijn Man Is Een Klusser komt John Williams langs met vier handige harry’s die de boel wel even komen fixen.

Die John Williams, ik weet het niet. Jarenlang was hij één van de gezichten van de belspelletjes. Vervolgens kwam hij met een serieus programma als Je Echte Leeftijd, waarbij het moeilijk was om hem serieus te nemen na de bedenkelijke carrièrestart.

Uiteindelijk lijkt hij toch nog op zijn pootjes terecht te komen wanneer Williams naar voren wordt geschoven als presentator van het populaire RTL Boulevard. Alleen bedankt meneer daar voor omdat hij zich er niet thuisvoelt.

Ik kan me vergissen hoor, maar hoeveel genoegdoening krijg je van het presenteren van een programma als Help, Mijn Man Is Een Klusser? Het zal best lang leve de lol zijn tijdens de opnames, maar die andere 46 weken in het jaar?

Help, Mijn Man Is Een Klusser, 21.00 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “John Williams belandt in kluscircuit

  1. schwanzy

    Hoe ver kun je zinken. Laat je even flink voor lul zetten door glamourboy Johnny met zijn vier handige harrie’s.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>