Verhuizen met RTL: geen omkijken naar

Peter van der VorstProgramma’s waarin je huis(kamer) onder handen wordt genomen, zijn er te over. Toch profileert RTL 4 zich sterk met de dinsdagavond, waarop twee of drie woonmagazines worden uitgezonden. En hoe je het wendt of keert: de kijkcijfers zijn al-tijd goed.

Vanavond begint het tweede seizoen van Verhuisbericht, waarin Peter van der Vorst mensen in deze drukke tijden een handje helpt.

Die Peter heeft het maar mooi voor elkaar. Ooit begonnen als royalty-verslaggever, maar door het grote publiek omarmd als Boulevard-deskundige. Stapte in het gat dat Reinout Oerlemans achterliet met Pulse en sindsdien van meer markten thuis. Bijvoorbeeld die van verhuizen.

En wat doet hij het leuk. Hij regelt samen met een paar stevige mannen een tot in de puntjes verzorgde verhuizing. Als extraatje wordt er door een specialist meteen naar de styling en het interieur gekeken.

Ik wou dat Peter de volgende keer bij mijn verhuizing ook even de handen uit de mouwen kwam steken.

Verhuisbericht, 20.30 uur, RTL 4

34 Reacties // Reageer

34 thoughts on “Verhuizen met RTL: geen omkijken naar

  1. den Outer

    Het zou leuk zijn als ik mijn dochter op kan geven voor het programma
    ” de verhuizing”, het huis van onze dochter en haar vriend komt vrij op 6 januari 2006.
    Mijn dochter woont samen met Robert, zij hebben een dochtertje van 2 jaar. Zij gaan verhuizen van Leiden naar Leiderdorp.

    Misschien hoor ik nog van jullie,
    het zou een leuke verrassing zijn.

    Hartelijke groeten Olga den Outer- Lijbers
    de Sitterlaan 129
    2313 TM Leiden

      /   Reply  / 
  2. Fam Knauf

    Beste medewerkers van RTL4,

    Wij hebben een verzoek voor onze vriendin Yoke Alberto en René Pot.Zij gaan volgend jaar van Zaandam naar Oost knollendam verhuizen Dorpstraat 58. Omdat Yoke en Rene een hele moeilijke tijd hebben gehad. En eindelijk toch samen iets kunnen opbouwen willen wij graag samen met jullie een handje helpen met hun nieuwe stekkie.

    Laat ons astublieft wat van jullie horen, want deze mensen verdienen het echt, het zijn wereld vrienden.

    Groetjes,
    Fam. Knauf en de rest van de vrienden.

      /   Reply  / 
  3. Truus van Laarhoven

    Hallo Peter v.d. Horst
    Ik wil graag mijn zusje opgeven voor verhuisbericht.Zij is net gescheiden en moet nu gaan verhuizen met haar drie zonen van 18-16 en 13 jaar oud. Dat is een hele klus en zeker omdat ze van een vrij groot naar een nogal klein huisje moeten met hun vieren.Ze werkt hard om rond te kunnen komen en dan ook nog verhuizen is erg zwaar voor haar,zou het mogelijk zijn dat jullie haar een handje mee kunnen helpen? ik hoop het zo ,B.V.D. en vriendelijke groet van Truus van Laarhoven [haar zus]

      /   Reply  / 
  4. KLAS V3A VAN BCE!

    Onze lerares gaat op 1 maart 2006 verhuizen, en wij hebben bedacht dat het geweldig zou zijn dat zij een handje wordt geholpen! Ze is een geweldige lerares en heel aardig voor haar leerlingen. Daarom vinden we dit een heel orgineel cadeau om aan haar te geven, vooral om dat het mogelijk is dat we haar volgend jaar niet meer als lerares hebben! Voor informatie kan gewoon naar ‘t email adres gemaild worden! Voor onze lerares!

    Namens alle leerlingen van klas V3A van BCECHT!

      /   Reply  / 
  5. anouk

    Ik zou graag een mail adres hebben waar ik iemand op kan geven. Het is namelijk een erg lang verhaal geworden om even hier neer te zetten.

      /   Reply  / 
  6. m.n van der werf

    hoe moet ik me zus&zwager opgeven???
    hebben jullie een mail adres????
    me zus&zwager hebben jullie echt hard nodig!!!!!
    groetjes uit hoofddorp

      /   Reply  / 
  7. Annerieke Donders

    Hallo ik ben Annerieke.En ik wil mijn ouders opgeven. Omdat, ze het ontzettend druk hebben met hun winkel. In Ruinerwold. maar omdat, De winkel die dag dat we eigelijk gaan verhuizen ook open moet is dat wel lastig. we gaan eigelijk eind maart over maar ik wil ze graar verassen. kunt u mij ook even bellen als dit door gaat want ik woon nog thuis en ze mogen het eigelijk niet weten. Bel dan even naar dit nummer 0622719470. Na 4 uur alstublieft want ik moet gewoon naar school.

    Annerieke Donders
    Weth. vosstraat 14
    7946 AR Wannerperveen

      /   Reply  / 
  8. Shardee en Denise

    hoi wij zijn shardee en denise en wij gaan verhuizen we moeten heel veel spullen oververhuizen we hebben wel sterke ouders het moet zo snel mogelijk gebeuren want er is een baby opkomst en die past niet meer in dit huis
    groetjes shardee en denise

      /   Reply  / 
  9. Beryl Tjokro

    Heel graag wil ik Ronnie en Mayra Zijp opgeven om door jullie verhuisd te worden. Zij hebben beiden een heel druk leven. Zij verwachten hun eerste kindje in de maand mei en zij hopen begin juni te kunnen verhuizen naar hun nieuwbouw woning in IJburg. Ik hoop dat jullie ze bij hun verhuizing willen helpen. Zij zouden erg blij en verrast zijn met jullie hulp.
    Groetjes en bedankt,
    Beryl Tjokro (zus van Mayra)

      /   Reply  / 
  10. sandra

    Beste Peter/verhuisbericht team,

    Graag wil ik mijn schoonouders opgeven om te verhuizen, omdat hun altijd voor ons klaarstaan.
    Ze willen in een 55 plus flat gaan wonen.
    Ik ben pas van baan verandert en nu passen ze 3 x per week op mijn kinderen van 8 & 3.
    Daarbij is mijn schoonvader niet helemaal gezond, hij doet , kan en wil wel alles maar hij heeft suiker, is hartpatient en zijn schildklier werkt ook niet goed meer, en ik denk dat een verhuizing erg zwaar zal worden.

    Met vriendelijke groeten

    Sandra Berkhof

      /   Reply  / 
  11. Fam. Verkley

    Beste verhuizers,
    Graag zou ik onze buren op willen geven voor jullie programma.
    De reden hiervoor is dat onze buurman de ziekte van “pompe” heeft en hierdoor steeds minder mobiel wordt.
    Helaas zijn zij genoodzaakt een andere woning te zoeken, gelijkvloers, daar de buurman geen trappen meer kan lopen.
    Door zijn ziekte kan de buurman steeds minder doen, zo ook met hun 3 jonge kinderen van 11,9 en 6 jaar.
    Hierdoor komt veel op de schouders van de altijd opgewekte buurvrouw terecht zo ook de komende verhuizing!
    Natuurlijk zullen wij zo goed als mogelijk hun nabijstaan maar het zou toch zeker een grote verassing zijn als jullie ook kwamen helpen!!
    Om de buurvrouw een oppepper te geven!

    Hopend op een reactie van U, verblijven en groeten wij U,
    De fam. Verkley.

      /   Reply  / 
  12. Mevr. B. Remeeus

    Beste Peter en Team,
    We hebben jullie hulp echt nodig bij de verhuizing van onze dochter (36) zij heeft een eigen eerste huisje gekocht waar alles aan gedaan moet worden. We zijn druk bezig maar ze red het niet want ze moet de 18e april haar huurhuisje uit.Haar huurhuis is in Amsterdam z.o. en ze vertrek naar Amsterdam (afslag 105).Alles moet ook nog ingepakt worden. Hoop snel een reactie terug te krijgen van jullie. vriendelijke groeten, B.Remeeus.

      /   Reply  / 
  13. Rina

    Hai erik, hoe gaat het? ik wilde je gewoon een gezellig mailtje sturen maar had geen idee waar naar toe. dus ben ik maar naar deze site gegaan. ik had een vraag over curacao, ga je daar nog een keer naar toe? ik wilde weten of je dan ook naar bonaire of aruba bent geweest, het is daar vlakbij. ik wil daar later gaan wonen en werken. ik heb al gezien hoe de omstandigheden zijn in curacao. ik ben trouwens het meisje die je heeft geserveerd op de hotelschool roc van amsterdam die je ook geen handtekening durfde te vragen. ik was heel erg zenuwachtig, daarom maakte ik al die foutjes, liet ik een glas wijn vallen enzo..
    ik hoop dat je dat bent vergeten, maar ik hoop wel dat je je mij kan herinneren. ik ben heel erg met mijn toekomst bezig en ik dacht, mischien kan erik mij wat vertellen.
    ik hoop dat ik wat hoor.

      /   Reply  / 
  14. anneke v deventer

    Hallo peter 19 juni krijgt mijn dochter Vera samen met haar vriend Ricardo een woning in Capelle a/d IJssel nu woont Ricardo met Vera in Schiedam.
    Wij als ouders zijn zeer gelukkig dat zij nu samen gaan wonen bij ons in de buurt.
    Wij zouden het zeer op prijs stellen als zij met de hulp van jou programma kunnen verhuizen.( Dit moet voor 1 juli )
    Daar Zij het heel druk hebben met hun werk en daarnaast in het weekend met de vele optredens als duo (Zij zijn zanger en zangeres )elke week vermaken zij daar vele mensen mee.
    Het zijn twee mensen die het hart op de goede plaats hebben en iedereen altijd zal helpen waar nodig.Daar zou ik wel een voorbeeld van kunnen geven. ( een vriendin van vera heeft alleen nog een romp met een arm en hand waar zij alles aan doet om het haar vriendin naar de zin te maken laatst bij Ruth Jacoth bijvoorbeeld heeft zij haar vriendin in het zonnetje laten zetten door Ruth)
    Toen zij haar vriendin leerde kennen had haar vriendin nog twee benen en twee armen door een ziekte moet er steeds meer van haar lichaam af.Bij elke amputatie was Vera in het ziekenhuis aanwezig als steun en toeverlaat ( haar vriendin is pas 30 jaar )
    Nu zou onverwachte hulp aan Vera welkom zijn.Wij hopen als ouders van vera dat zij eens in het zonnetje wordt gezet.

      /   Reply  / 
  15. denice willems

    Deze zomer gaan mijn moeder en haar vriend en alle kinderen (5) samenwonen.Ze hebben allebei een paar zware jaren achter de rug maar gaan er voor om samen met ons een leuke toekomst te hebben. Van 2 huizen naar 1 huis en dat gaat erg veel tijd kosten (en geld). Ze willen perse dat wij allemaal een eigen kamer krijgen maar dat is wel een gedoe om dat te vinden of te maken.Bijna was het voor elkaar maar op ‘t laatste moment kwam er een kink in de kabel. Nu zijn ze heeeeeeel hard aan het zoeken want na de grote vakantie gaan 3 van ons voor het eerst naar de middelbare school en het zou tof zijn als alles klaar is.
    Het moet wel een verassing zijn hoor!
    Misschien kunt u helpen?

      /   Reply  / 
  16. monique van schip

    Hallo,
    ik ben chiel koelman.
    ik ga jullie smeken mijn moeder te verhuizen.
    want wat die heeft meegemaakt is niet te beschrijven, onze vader nam na twintig jaar de benen zomaar terwijl hij er al tien jaar een puinhoop van maakte. Mijn vader heeft mijn moeder jaren in de maling genomen met heel veel dat wil ik graag aan jullie vertellen door al zijn problemen die hij vericht heeft bij ons waren wij genoodzaakt al twee keer te verhuizen. En tot haar vreselijke verdriet naar friesland voor hem. en is daar helemaal alleen. nu heeft zij een hele lieve vriend getroffen en gaan we met ze allen naar ouderkerk aan de amstel. maar mama heeft al tijd alles alleen gedaan en na alle problemen zo verschrikkelijk moe vandaar vraag ik jullie hulp. kunnen jullie haar alsjeblieft helpen.
    ze weet er geen eind meer aan. groetjes chiel koelman

      /   Reply  / 
  17. Chiel

    Misschien een mailtje naar het programma sturen?

      /   Reply  / 
  18. Merve

    Beste Peter,

    Ik ben een 18 jarige Turkse meid. Mijn moeder en ik hebben samen een hele lieve (Surinaamse) vriendin, het is niet zomaar een vriendin. Ondanks onze verschillende afkomsten zijn we net een familie. Ze staat altijd voor ons klaar,niet alleen voor ons, maar voor iedereen in haar omgeving. En natuurlijk wij ook. En daarom vinden wij dat het nu tijd is, dat zij verwendt wordt in haar moeilijke tijd.
    In de zomer (2006) gaat ze verhuizen, maar ze maakt zich nu al heel erg druk om. Door haar liefdadigheid voor anderen (zonder dat ze er iets voor terug heeft gekregen) zit ze financieel niet zo goed. Beter gezegd heel slecht. In verband met haar verhuizing die plaats gaat vinden in de zomer krijgt ze geen hulp!!
    Ze heeft mannenkracht nodig, die jullie voor haar kunnen bieden. We zouden het ongelovelijk leuk vinden als wij tenminste één last van haar kunnen verminderen, hiermee hebben wij uw hulp nodig.
    Graag willen wij er een verrassing van maken..
    Wilt u zo lief zijn en ons hierbij helpen??

      /   Reply  / 
  19. Sanne Gorissen

    Beste Peter!

    Mijn ouders gaan verhuizen van Strijen naar Kalmthout ( Belgie) ze hebben al heel veel moeten regelen om eindelijk hun droom te verwezenlijken. Ze hebben beide een drukke baan en ik zou het zo ontzettend leuk vinden als we hen kunnen verassen met wat hulp tijdens het verhuizen! Ik denk dat ze dan onzettend blij zijn!

    Groetjes,
    Sanne Gorissen

      /   Reply  / 
  20. Nel van der Werf

    Beste Peter.

    Ik ben 65 jaar en het kan zo niet langer in dit huis.Ik woon nu in Dordrecht Goudenregenstraat 14.
    Ik ben 1 keer van de trap gevallen en toen heb ik een half uur buiten bewustzijn gelegen en heb ik mijn arm gebroken,toen heb ik een paar maanden later mijn ook al enkel gebroken.
    Ik kan nu niet eens normaal de trap oplopen en ik vega al van de pijn.Ik moest 11 weken ik een verzorgingstehuis(De Linde)zitten tot het een beetje beter ging.Een paar weken later ging het al weer niet goed en glee ik weer onderuit en nu zit er een scheurtje in mijn knie. ik zou graag een huis die gelijkvloers is en het liefst in Dordrecht.
    Ik zou het liefst naar Archipel in de Bankastraat gaan.En dan kan ik van de verzorging van De Linde gebruik maken.

    Groetje.

    Nel van der Werf

      /   Reply  / 
  21. Ineke

    Beste Peter,

    Ben erg trots op mijn dochter van 23! Ze heeft de baan gekregen bij de politie die ze zo graag wilde hebben. Nu heeft ze een leuk klein huisje gekocht. Ben erg trots op haar dat ze het zo ver in haar eentje heeft kunnen schoppen. Het zou een geweldige verrassing zijn als zij bij de verhuizing wordt geholpen! Ik kan een zielig verhaal ophangen maar denk dat er helemaal niet toe doet wat iemand heeft meegemaakt, wel hoe iemand na een dalletje weer verder weet te gaan, mijn complimenten voor haar!

    Hoop op een leuke reactie.

    Groet, Ineke

      /   Reply  / 
  22. Ella Bevelander

    Beste Peter.

    Een lieve vriendin van ons is de laatste jaren al een aantal keren verhuisd.
    Zij kan op het eind van dit jaar in haar definitieve woning, maar het moeilijke is nu dat ze over 3 weken al uit haar huidige woning moet zijn en niet precies weet, wanneer ze in haar nieuwe woning kan gaan wonen. Om dit op te vangen heeft ze tijdelijk een kleine vakantiewoning om deze tijd te overbruggen. Nu moet ze beginnen met het onderbrengen van al haar spullen bij vrienden en bekenden, omdat ze deze niet allemaal mee kan nemen.
    Dit alles is best ingrijpend, daar ze ook nog een nieuwe baan erbij heeft, die erg intensief is voor haar en ze er helemaal alleen voor staat.
    Toen ik een paar weken terug uw programma Verhuisbericht zag, dacht ik: “Wat zou het mooi zijn als ze door u en uw team geholpen wordt!”
    Ik wil u vragen of u haar in deze enerverende tijd a.u.b. zou willen helpen bij haar verhuizing?
    Met vriendelijke groet.
    Ella

      /   Reply  / 
  23. Joke Klaasse

    Beste redactie,
    Mijn vriendin gaat op 1 oktober 2006 verhuizen. Omdat zij alleen is en gezondheidsproblemen heeft ziet zij de verhuizing helemaal niet zitten , dus hulp daarbij zal zeer welkom zijn. Ik zou haar dat van harte gunnen. Kunnen jullie haar helpen.
    met vriendelijke groet ,
    Joke Klaasse

      /   Reply  / 
  24. francis van mil

    hallo,
    ik lig nu al helemaal in een deuk dat mijn beste vriendin met haar man en kinderen een huis hebben gekocht.
    het zijn twee tegenpolen, de een zegt zus en de ander zegt zo. ik sta altijd naar hun te kijken alsof het een film is. mijn vriendin is zo gaotich en hij heeft het graag ordelijk.
    zoals je mijn vraag al kunt voelen, deze twee hebben hulp nodig en ik kan alleen maar lachen hoe hun moeten gaan verhuizen. ik zie het al helemaal voor me.
    bij deze wou ik hun opgeven voor de verhuizing, alleen ik weet niet waar ik dat eventueel zou kunnen doen. graag hoor ik van je.
    groetjes uit zeeuws vlaanderen

      /   Reply  / 
  25. Keurhorst

    6 Verstandelijk gehandecapte kinderen gaan verhuizen naar een huis dat door de ouders voor hen is laten bouwen, opgezet.

    Het wordt een prachtig nieuw huis. Dicht in de buurt (1 km) van waar ze nu woonden.

    Momenteel wonen ze in een oude villa.
    Ze gaan in een nieuw huis dat de 1e is van een nieuwe wijk in Apeldoorn.

    Er werken 15 personeelsleden in “Ons Huis”.
    (Deze zijn ook aangenomen door de ouders)
    De kinderen zijn geweldig, het is een superleuk team van personeel en de ouders zijn natuurlijk ook geweldig.

    Leuk om dit eens uit te zenden?

      /   Reply  / 
  26. Janca van Staveren

    Hallo,

    Mijn broer(Elout), Mijn neef (Jens), mijn nichtje (Janniek) en ik (Janca), willen graag onze tante opgeven, maar weten niet hoe het moet.
    Is het een e-mailadres ofzo om het naar te sturen?? Het antwoord graag sturen naar:
    [email protected]

    Groeten,

    Janca van Staveren

      /   Reply  / 
  27. Marjolein Bongers

    Beste medewerkers van “verhuisbericht”,

    Ik wil graag mijn zus opgeven voor jullie programma “verhuisbericht”. Zij heeft een moeilijke tijd achter de rug nadat in januari 2006 een tumor in de borst bij haar werd geconstateerd. Nu alle behandelingen ( chemo en bestralingen) achter de rug zijn gaat ze samen met haar man ( 45) en kinderen ( 5 en 2) verhuizen naar een huis ( v.o.n. op IJburg, A’dam) wat ze kochten voordat mijn zus ziek werd. 31 oktober wordt hun huis opgeleverd en voor 30 november moeten ze hun oude huis uit zijn. Het is een hele klus en mijn zus en zwager zijn erg moe na het afgelopen jaar. Ik wil jullie daarom vragen om hen hierbij te helpen. Ik hoop niet dat ik te laat ben met opgeven, ik vrees van wel eigenlijk, maar ik zie nu pas hoe moe met name mijn zwager is. Ik hoop het heel erg omdat ik ze dit heel erg gun. Ze verdienen het! Ik hoop gauw iets van jullie te horen. B.v.d. voor jullie reaktie.
    Met vriendelijke groet,

    Marjolein Bongers
    Utrecht

      /   Reply  / 
  28. Kicken

    Hoi
    Ben bijna 54 jaar, per 1 nov 2006 sleutel nieuwe gekochte woning Geleen, eerst nog een ander verbouwen, dan zal er wenig budget meer zijn voor verhuizing, ben alleenstaand kan hulp goed gebruiken.
    Kan ook advies over verbouwen en inrichten gebruiken
    hoop dat ik misschien wat hulp krijg
    groet

      /   Reply  / 
  29. Jolanda Baart

    Beste redactie van verhuisbericht,
    Mijn naam is Jolanda en ik schrijf deze brief voor mijn lieve zus. Ze heeft per toeval eindelijk een huisje gevonden. We zijn erg blij voor haar want ze woont nu bij mij, mijn man en twee kinderen in. Haar eerste vriend waarmee ze samenwoonde overleed plotseling. Toen dacht ze met haar nieuwe vriend weer alles opgebouwt te hebben…niet dus. Hij zat met zichzelf in de knoop en verliet haar met een briefje op de keukentafel. De eerste keer is mijn zus terug bij mijn ouders gegaan. De tweede keer is ze bij een vriendin gaan wonen. Toen dat misliep stond bij mijn ouders en mij de deur open. Ze is toen bij mij komen wonen omdat ze ook geen tweede keer mijn ouders op wilde zadelen. Nu heeft ze eindelijk geluk en een huisje gevonden in Vinkeveen. Ze krijgt volgende week de sleutel al dus wie weet kunnen jullie iets voor haar betekenen? We wachten het af!
    Met vriendelijke groetjes Jolanda Baart

      /   Reply  / 
  30. Evert Basemoine

    Beste mensen van het verhuisbericht.

    Hallo ik ben Evert een man van 45 ik heb een vraag aan jullie, of jullie mij en mijn gezin kunnen helpen met de verhuizing. Wij zijn een gezin van drie personen. ik ben van af 2002 in de WW nu zit ik door problemen van het verleden in de WAI dat is moelijk voor mij, ik heb veel mee gemaakt in mijn leven,ik ben geestelijk niet goed te pas daar bij heb ik ook de ziekte van Crohn er bij gekregen. Wij hebben urgentie aan gevraagt,we hebben ook nog niets gehoord dat maak me ze onzeker en we wachten maar door het wachten heb ik veel pijn en het maak me moe.En daar door heb ook weer de beperkingen door mijn ziekte. ik ben vaak moe ik ben door die druk dat het slechter gaat en kan daar moelijk mee om gaan, en ik hoop dat jullie ons kan helpen.

    Groeten Evert Basemoine

      /   Reply  / 
  31. Ingrid

    Hallo,

    Mijn ouders krijgen vanmiddag de sleutel. En zullen dan nog van alles moeten doen voor zij kunnen verhuizen. Aangezien deze oplevering van senioren huur appartementen meerdere malen is verschoven is deze ipv afgelopen november nu pas klaar. Eigenlijk zitten zij er nu al helemaal doorheen. Hulp die nu net niet meer kan, maar pas eind van de maand. Dus wij kinderen doen er van alles aan het toch snel te laten verlopen en naar hun zin. Is er nog een verhuisbericht tv die ons kan steunen!!!!
    Zelf heb ik ook veel tegen: man met mijn nier, dochter met eetprobleem, zoontje met Adhd dit ging net beter en is nu net ook nog eens vorige week diabeet 1 geworden en zelf heb ik steeds opzwellende polsen, maar goed die negeer ik wel een eind.
    Dus jullie begrijpen dat ik het ook niet lichtjes heb, maar ik zou ze zo graag goed en snel willen helpen.

      /   Reply  / 
  32. jasper veldkamp

    Hallo,

    Ik ben jasper en ben 15 jaar, Ik heb een hele goede band met de fam. Harle die een hele moeilijke tijd achter de rug hebben. Het gaat om een gezin van 2 kinder Martijn en jasper En een moeder Juut. Vader is weggelopen en daar zijn veel problemen mee geweest. Juut gaat over 2 maanden verhuizen omdat Jasper zwaar gehandicapt is en dus veel hulp kan gebruiken. Ik hoop heel erg dat iemand ze kan helpen met het verhuizen naar hun nieuwe huis. Mede omdat ze het heel zwaar hebben gehad en nu nog met Jasper, Omdat hij niet zo veel kan en veel aandacht nodig heeft. Ik hoop dat ik ik er in slaag om iemand er voor te vinden die ze kan helpen.

    Mvg Jasper.Veldkamp

      /   Reply  / 
  33. Nicole Rutten

    Beste Peter en verhuisteam,

    A.U.B. HELP!

    Deze bijna smeekbede voor hulp, gaat over mijn dochter van 37, Danielle en haar 3 kinderen Yasmine 13, Sascha van 9 en Kylian van bijna 5. Ze is een allenstaande moeder met een full-timebaan, wat op zich al moeilijk genoeg is, en nu heeft ze een huisje voor hun allen in Maastricht aangeboden gekregen, waar ze heel blij mee is, maar het huis is uitgewoond en vreselijk vies, kost dus heel veel tijd en geld, wat ze beide niet heeft.
    Wat U moet weten is, dat we allemaal lang in het buitenland gewoond hebben, in Spanje o.a. en zij met haar gezin de laatste 9 jaren in Parijs,waar ze de kinderen niet eens alleen naar school durfde laten gaan, vanwege het gevaar in de buurt, we zijn nu gelukkig weer allemaal bijelkaar, maar kennen hier nog niet veel mensen waar we iets aan kunnen vragen. Ikzelf ben de laatste 4 maanden 2 maal geopereerd aan mijn rug en heup, dus kan niets doen, mijn partner is 71. Danielle heeft echt een heel moeilijke tijd gehad is sterk vermagerd en ik ben doodsbang dat ze inelkaar klapt, dat zou slecht zijn voor de kinderen, haar werk en haarzelf. Maar het is ook kort dag, ik weet dan ook niet of U iets kunt doen, nu in de vakantietijd. Ik hoop alleen van harte, zelfs als er niets aan gedaan kan worden, dat U iets van U zal laten horen, er zit nog veel meer verhaal aan vast, maar dan zou dit allemaal te lang worden,alvast hartelijk dank,

    Met vriendelijke groeten

    Nicole Rutten

    Tel: 043 3253908

      /   Reply  / 
  34. Nicole Rutten

    Gecht Team

    Heel per ongeluk heb ik iets verkeerds gedaan, waardoor ik niets meer kon ontvangen en mijn nummer niet kon invullen, hopenlijk is het hiermee verholpen

    Met vriendelijke groet

    Nicole Rutten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>