Robbie Mania II: superster doet nu RTL Boulevard aan

Robbie WilliamsNet nu Nederland een beetje bekomen is van de Robbie-mania – Mr. Williams kwam voor een promotiebezoek naar de televisieshow van Paul de Leeuw en deed een klein optreden in Paradiso – kan de gekte weer in vol ornaat losbarsten. Want de meest sexy man van Groot-Britannië schuift binnenkort aan in RTL Boulevard!

Niet dat Williams deze promotie nog nodig heeft, want zijn cd staat fier op een met zo onderhand een meervoudige platina verkoop, en de concerten in de Arena lijken op voorhand al uitverkocht. Maar laten we dat maar niet tegen het management vertellen, want straks bedenkt Robbie zich nog. En dat zou zonde zijn, toch?

Wanneer Robbie Williams aanschuift, maakt RTL later bekend. Omdat de status van Williams tot ongekende hoogte is gestegen in Nederland, krijgen 100 fans de kans om bij de opnames aanwezig te zijn. Kaarten voor dit exclusieve tv-interview annex concert (want hij zingt ook twee nummers) worden verloot via de radio- en televisieprogramma’s van RTL.

Nog even nagenieten van Robbie Mania 2005-I?
- Robbiemania the sequel niet zo goed als het eerste deel, maar nog altijd best lekker
- Robbie in Boulevard: nog 8 uurtjes
- Robbie Williams bedankt voor Linda & Beau
- Robbie in Nederland – de hype is voelbaar
- Aftellen tot Robbie Williams bij Paul
- Wat is de link tussen 1.029.000 en Robbie Williams?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>