Het WK Voetbal, Wimbledon, Tour de France en My Name Is Earl!?

My Name is EearlGeen zender die deze zomer wat nieuws programmeert, door het sterke sportaanbod bij de (voornamelijk) publieken. Toch durft RTL het aan met de comedy My Name Is Earl. De afgelopen week waren hier al reclames van te zien en die konden geen glimlach op mijn gezicht toveren. Het zag er allemaal nogal klunzig, suf en gewoon niet grappig uit. Toch doet RTL ons geloven dat My Name Is Earl het grappigste is dat we in jaren hebben gezien.
In My Name Is Earl speelt Jason Lee de rol van Earl J. Hickey, een man die het nodige kattenkwaad heeft uitgehaald. Op een zonnige dag wint hij met een kraslot 100.000 dollar. Exact op dat moment wordt hij aangereden. In het ziekenhuis komt hij bij zinnen en Earl is er van overtuigd: wie goed doet, goed ontmoet. En wie slecht doet, gaat van kwaad tot erger. Dus besluit Earl schoon schip te maken. Hij maakt een lijst van 258 streken die hij ooit uithaalde en in elke aflevering wil hij er een goedmaken.

Voorlopig kunnen we dus vooruit met My Name Is Earl. In Amerika had de serie een lange aanlooptijd nodig, voordat deze enigszins redelijk scoorde. Qua kijkcijfers was het geen Friends of Sex & The City, maar afgelopen seizoen was het wel de meest succesvolle nieuwe comedy.

Ik ga Earl vanavond een kans geven, maar tegelijkertijd geef ik hem weinig hoop.

My Name Is Earl, 21.00 uur, RTL 5

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Het WK Voetbal, Wimbledon, Tour de France en My Name Is Earl!?

  1. Kokstra

    Het is gewoon een hele slechte promo!

      /   Reply  / 
  2. Crapman

    Ik heb het complete eerste seizoen gezien en vond het erg grappig en vermakelijk !!
    Kijk nu al uit naar het tweede seizoen.

      /   Reply  / 
  3. Utop

    Na een kwartiertje: funny, but not haha-funny.

    Beetje Trailerpark Boys, maar dan met budget.

      /   Reply  / 
  4. Mark

    Ik moet zeggen dat ik het best leuk vond. Ik ga volgende week weer kijken.

      /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Jason Lee is een groot talent! Ik vind hem geweldig in de films van Kevin Smith. Ik vond de eerste aflevering goed in elkaar zitten, maar de timing was niet helemaal ok, maar wel grappig hoor.

      /   Reply  / 
  6. verplicht

    Ik vind dat jij een stinkende bovenlip hebt die je wel een uit mag spoelen, als je zoveel baft moet je ook regelmatig een gezichtsdouche nemen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>