RTL komt met eigen Rauw

Carlo BoszhardTalpa heeft sinds enkele maanden het programma Rauw, waarin acteurs onder leiding van Harm Edens een stukje improvisatietheater doen. Een moeilijk programma dat even aanlooptijd nodig heeft, maar op termijn kan uitgroeien tot een kraker gezien het succes van stand up comedy. RTL is dat niet ontgaan en komt in het najaar met Gelukkig Je Bent Er. De presentatie ligt in handen van Carlo Boszhard die het ‘puur voor de gein’ doet.
In elke aflevering worden vier acteurs in een toneelstukje gezet zonder dat ze het script kennen. Carlo legt kort de situatie uit en dan komt de BN’er op het toneel. ‘Gelukkig, je bent er’, luidt het dan waarna er tot actie overgegaan wordt.

Als ik me niet vergis, kende Pittige Tijden elke week ook verrassend weinig script. De BN’ers die daar aan meededen, klooiden vaak maar wat aan. Toentertijd vond ik het hilarisch. Ik ben benieuwd wat Carlo van dit programma weet te maken. De titel is in elk geval niet erg pakkend.

Zie ook:
- Rauw: ingestudeerde grappen of echt stand up comedy?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL komt met eigen Rauw

  1. tvmannetje

    Helaas, hierover ben je niet goed geïnformeerd. RTL heeft natuurlijk niet naar Rauw gekeken, maar naar het succes van de Lama’s. Maar daarnaast kwamen ze een zeer succesvol nieuw programma uit Australië tegen: ‘Thank god, you’re here’. Dat programma is momenteel erg hot in de internationale tvbranche, en erg leuk.

    Zie ook:
    http://tvmannetje.web-log.nl

      /   Reply  / 
  2. Jorzz

    Pittige Tijden komt trouwens per November op DVD. Alle 99 afleveringen…
    (meer info op me site)

      /   Reply  / 
  3. Herman

    De Lama’s is volgens mij een wezenlijk anders programma, al valt het wel onder de noemer succesvolle stand-up comedy.

    Carlo zei in Shownieuws idd dat het op een Australisch programma was gebaseerd. Maar om het te duiden, maakte ik de vergelijking met Rauw.

      /   Reply  / 
  4. tvmannetje

    De Lama’s is inderdaad zeer verschillend van Thank god, you’re here. De basis van de Lama is wel theatersport. EN het programma is zeer succesvol. Daarom kwam Talpa met Rauw en komt RTL nu met ‘Gelukkig Je bent er’, en waarschijnlijk nog een vergelijkbaar concept.

      /   Reply  / 
  5. christien

    wanneer komt het nou precies ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>