Wendy en Henkjan in X-Factor, Robert gepasseerd?

Wendy van Dijk gaat definitief X-factor presenteren, het Idols-achtige programma dat RTL vanaf oktober uitzendt. Opmerkelijk, aangezien Robert ten Brink bij zijn overstap naar RTL liet doorschemeren het programma te gaan presenteren. Hij wordt nu niet genoemd als betrokkene bij X-factor. Wel is bekend dat Henkjan Smits één van de drie juryleden is.

De inschrijving voor X-factor is inmiddels geopend. Anders dan bij Idols kunnen hier ook groepjes auditie doen. Ook is er geen leeftijdsgrens. Maar net als bij Idols is het wel de bedoeling dat X-factor een nieuw idool oplevert dat miljoenen platen gaat verkopen. De jury moet minder ‘azijnpissen’ en in plaats daarvan begeleiden op het pad naar de eeuwige roem.

In de najaarsprogrammering wordt verder geen apart programma genoemd voor Robert ten Brink. Hij zal wel Weekend Miljonairs blijven presenteren. We zijn erg benieuwd naar welk programma(‘s) hij uiteindelijk toch nog gaat krijgen.

Zie ook:
- Wendy van Dijk en RTL zijn bijna rond
- Idool worden?
- RTL komt met nieuwe Idols-ripoff: The X-Factor

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wendy en Henkjan in X-Factor, Robert gepasseerd?

  1. rianah

    hoi,

    ik heb eff een vraag je als je een auditie hebt gemist de trein had technische problemen waardoor ik niet op de auditie kon verschijnen, en ik heb geen email. en geen telefoon nummer ontvangen, dus ik kan geen kant op maar ik wil heel erg graag auditie doen, ik ben een alleenstaande studenten moeder en wou zien of ik een carrierre kon beginen, een geluk zit in een klein hoekje / ik hoop op positieve reactie??

      /   Reply  / 
  2. mandy van den hooren

    hoi

    Wendy ik vin je heel mooi ik wil je een keer ommoeten

    kusssssssjes van mandy

    groetjes van mandy

    van mandy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>