‘Stellingwerf sloeg toe in huis Irene Moors’

Johan StellingwerfIrene Moors zegt altijd in interviews dat zij niet interessant is voor roddelbladen omdat ze zo’n braaf leven heeft. Geen buitenechtelijke romances, geen spanningen in het huwelijk en een paar schattige kinderen. Verder is ze al jaren in dienst bij RTL waar haar carrière floreert. Geen vuiltje aan de lucht. Of toch niet? Evert Santegoeds meldt namelijk dat zedendelinquent Johan Stellingwerf (foto) in haar huis toe heeft geslagen.
Het incident speelde zich af voordat Moors het huis kocht. Toentertijd woonde D66-kamerlid Gilles er. Stellingwerf verkrachtte de dochter van het kamerlid die daarna overleed, aldus Santegoeds.

Irene Moors heeft altijd geweten dat er in haar huis een moord is gepleegd, maar tot nog toe was niet bekend om welk misdrijf het ging. Stellingwerf werd vorige week opgepakt in Brazilië. De politie verdenkt hem van serieverkachting. Santegoeds: "Irene zal niet blij zijn wanneer dit allemaal naar buiten komt. Ik heb nog geen reactie van haar gekregen."

Irene kan er natuurlijk niets aan doen, maar het schaadt haar imago wel. Iedereen kan zich ten slotte ook nog de granaten in het huis van Katja Schuurman herinneren, dat zij toentertijd verhuurde. Ze vindt het niet fijn om aan herinnerd te worden. To be continued.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Stellingwerf sloeg toe in huis Irene Moors’

  1. Cristiano Ronaldo

    Oh dochter van iemand uit de politiek? Dat verklaard waarom hij met naam en alles op TV kwam.

      /   Reply  / 
  2. otje

    Dat verhaal is toch niet nieuw , had het al eens eerder ergens gelezen dat er een moord in dat huis had plaats gevonden alleen niet dat het Stellingwerf was.
    Misschien was ie toen nog niet, zogezegd bekend , ontsnappen levberd je dus bekendheid op !

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    WAT HEEFT DIT IN VREDESNAAM MET IRENE MOORS TE MAKEN???? Stellingwerf heeft dit niet gedaan, want die was 15 toen deze moord gebeurde. Evert Santegoeds moet zich heel, heel, heel erg hard achter de oren krabben waarom hij de naam van een voortvluchtig monster dat heel veel pijn heeft veroorzaakt bij heel veel mensen gebruikt voor zijn sensatiebullshit. Bah!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>