Het doorzettingsvermogen van Jamie Oliver

Jamie OliverRTL 5 ruimt zijn zaterdagavond in voor Jamie Oliver. De afgelopen weken konden we zien hoe de Britse topkok probeerde een kwaliteitsslag te maken in de Britse schoolkantines. Ongelofelijk wat de jeugd daar voorgeschoteld krijgt! Helaas heb ik de laatste aflevering vorige week niet kunnen zien, geen idee of Jamie zijn groentemenu’s overal op de kaart heeft gekregen. Hoe dan ook: vanavond begint RTL met de herhaling van Jamie Oliver’s keuken, waarin kansloze jongeren opgeleid worden tot uitmuntende koks.
Zoals bekend bleek het programma een schot in de roos. Het restaurant Fifteen is nog altijd een daverend succes terwijl de jongeren werk doen wat ze leuk vinden. Maar de weg naar succes was er één met veel hobbels. Gelukkig beschikt Jamie over een enorme dosis doorzettingsvermorgen.

Jamie Olivers Keuken, 20.00 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>