RTL-kok Herman weer op zoek naar slechte keukens

Herman den BlijkerTopkok Herman den Blijker zal dit najaar opnieuw uitrukken voor RTL op zoek naar slechte keukens. Dit keer gaat het niet om restaurants die op de rand van de afgrond verkeren, maar keukens van bijzondere organisaties en instellingen. Zoals bejaardentehuizen, het leger, schoolkantines of de bedrijfskantine. In het programma Herman Helpt zal hij de desbetreffende kok van bijscholing voorzien. In spotjes op RTL 5 is Herman op zoek naar geschikte adresjes om langs te komen.

Heel revolutionair komt het format niet over, maar het lijkt wel een programma waarmee Den Blijker goed uit de voeten kan. De opnames beginnen in augustus, uitzending volgt dit najaar.

Zie ook:
- Herman den Blijker brouwt nieuwe RTL-recepten
- Topkok Herman den Blijker weigerde deelname aan Dancing with the Stars

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL-kok Herman weer op zoek naar slechte keukens

  1. Militair

    Wil liever wel anoniem blijven, maar hier een tip: ga eens na de KMA, het kasteel van Breda. Het eten is vet, ongezond. Groente is kapotgekookt. Bagger! Leer die koks eens wat truuks s.v.p. Het is hard werken daar, dus eten is belangrijk. Het eten op de Seeligkazerna (vlakbij het kasteel) is een stuk beter, ligt dus aan de kok.

    Groet,
    Sipnek

      /   Reply  / 
  2. Jose Ooijen

    Mijn vriend heeft tot zijn 28e bij zijn ouders gewoond en kon toen nog net een eitje bakken.
    Toen hij een tijdje in de ww. zat heeft hij een beetje leren koken maar echt doorsnee hollandse pot. Nu kijkt hij het liefst iedere dag super geconcentreerd naar kookprogramma met zelfgevangen vis. Ik vind dat als hij dat zo graag wil eten hij dat zelf maar moet leren. Dus verras me door hem een kookcursus te geven dan hoor ik dat gezeur niet meer over die visprogramma’s.

      /   Reply  / 
  3. janssen

    Hallo Herman,

    Ik werk op een instelling voor mensen met een vertandelijke handicap. Dit is een grote instelling waar veel mensen wonen!!!

    Het eten is altijd doorgekookt, er zit geen smaak aan (of het smaakt gewoon smerig), het eten drijft in de jus, de aardappels zitten vaak in een plastick laag, het vlees zit vol met vet en ook regelmatig met bot)

    Met andere woorden, ik denk dat je heeeeeeeel veeeeeeel mensen blij kan maken door hier eens langs te komen.

    Ik hoop tot ziens,

    groet

      /   Reply  / 
  4. Bob Erb

    ik wil graag eens met Hermanr, als regelmatig kijnker, eens praten over koken vvor jezelf

      /   Reply  / 
  5. D.Eisink

    Geachte heer den Blijker,
    ik heb deze avond mogen genieten van uw actie aan de moezel waarbij u kosten noch moeite spaarde de betreffende eigenaar(s) een ‘draai in de goeie richting’ te geven. Ik heb mij daarbij duidelijk zitten ergeren aan de domheid (gespeeld of niet) van de mannelijke partij die willens en wetens zijn eigen plan wilde trekken. Mijn complimenten voor uw (en uw collega’s)duldzaamheid. Uiteraard ben ik mij bewust dat er televisie gemaakt dient te worden en daarom een vraag… Ik heb nog niet een keer gezien dat u het bijltje erbij heeft neergegooid (siert hoor) maar, ik zou het erg op prjs stellen eens die echte herrie mee te maken!!!
    Succes en bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>