RTL-kok Herman mogelijk ondertiteld

Herman den BlijkerIn het najaar keert Herman den Blijker bij RTL terug met een nieuw programma: Herman Helpt. Hierin gaat hij op zoek naar keukens van organisaties en instellingen waar de kok wel een kooklesje kan gebruiken. Mogelijk wordt het programma ondertiteld, omdat Den Blijker nogal eens slecht te verstaan is. "Ja, dat heb ik wel eens vaker gehoord", zegt Den Blijker in Playboy. "Komt omdat ik teveel dingen tegelijk wil zeggen. Ik probeer wel wat beter te articuleren, maar zodra ik over dingen moet gaan nadenken, gaat het mis."
Hij vervolgt: "Komt ook omdat de dingen die ik zeg uit mijn hart komen, en dan heb ik geen tijd om ook nog eens na te denken over hoe ik ze uitspreek."

Den Blijker maakt een uiterst dankbare indruk in het vraaggesprek. Hij is blij met de kansen die hij krijgt op televisie, het feit dat hij nog vaak genoeg achter het fornuis kan staan en de luxe waarin hij leeft. En dat allemaal dankzij Herrie in de Keuken, zijn grote doorbraakprogramma. "Ook al hebben we het anders uitgewerkt, het format van Herrie in de Keuken is van hem (Gordon Ramsay, red). Nee, dat is geen kleine jongen, die Gordon Ramsay."

De ondertiteling bij Herman Helpt zou opmerkelijk zijn, aangezien RT qua Nederlandstalige programma’s verder alleen GTST ondertitelt. Vanaf oktober op de buis.

Zie ook:
- RTL-kok Herman weer op zoek naar slechte keukens
- Herman den Blijker brouwt nieuwe RTL-recepten
- Topkok Herman den Blijker weigerde deelname aan Dancing with the Stars

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL-kok Herman mogelijk ondertiteld

  1. Jordy ||

    Oooooh..
    De ondertiteling bij GTST is voor slechthorenden e.d, dat valt ook onder de 222 (bij de PO 888)
    Dat is weer anders dan echte ondertiteling zoals bij Herman komt, en bij Belgische series standaard gebeurt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>