RTL blaast De Zwakste Schakel nieuw leven in

Chazia MouraliWie is… de ZWAKSTE SCHAKEL!? Het is een kreet die we al lange tijd niet meer hebben gehoord, maar binnenkort komt deze weer terug op televisie. RTL blaast het spelprogramma namelijk nieuw leven in. Chazia Mourali bedankt voor de eer; zij is blij eindelijk van haar bitchy imago af te zijn. En dus mogen bitches-to-be een screentest doen op het Mediapark in Hilversum. SBS Shownieuws suggereerde vanavond dat schrijfster Heleen van Royen ‘de nieuwe Chazia wordt’, Zappen.blog.nl ving juist het gerucht op dat Rosalie van Breemen is gestrikt voor dit klusje.
Heleen van Royen is vooral bekend van haar boeken en onthullende columns. Zo moest Rob Oudkerk aftreden naar aanleiding van een affaire die ontstond na een column van Van Royen in Het Parool. Ook staat ze bekend als de vrouw van programmamaker Ton van Royen.

Rosalie van Breemen doet heel wat minder bellen rinkelen. Zij was Miss Nederland in 1984 en is inmiddels de ex van Alain Delon. Dit najaar is zij al bij RTL te zien als jurylid in Holland’s Next Topmodel, een rol waarin ze mogelijk al venijnig uit de hoek moet komen.

Ik verheug me als geen ander op de terugkeer van het spelletje. Elke week zat ik in het weekend klaar om Chazia aan het werk te zien. Wat mij betreft verloor het programma aan kracht toen er een dagelijkse variant kwam en toen de groep deelnemers werd samengesteld aan de hand van haarkleur, achternaam, bekendheid of wat voor categorie dan ook. Hopelijk is de gereanimeerde De Zwakste Schakel weer gewoon zonder al die poespas.

Zie ook:
- Jury Holland’s Next Topmodel bekend, 2de in de maak

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “RTL blaast De Zwakste Schakel nieuw leven in

  1. Mark

    Ik ben ook blij met de terugkeer. Heb altijd met plezier gekeken.

      /   Reply  / 
  2. Twan

    Heerlijk!

    Jammer van Chazia, ze is echt een topwijf! maar DZS is mijn favo tv-game!

      /   Reply  / 
  3. bart megens

    zat toevallig vandaag vol huivering naar de goeie oude tijd te kijken naar ”the weakest link” van de bbc, en ben dus ook erg blij dat het terug komt

      /   Reply  / 
  4. Cynthia

    Leuk!!!
    Alleen erg jammer dat Chazia het niet meer zal presenteren. Ik vind haar echt een topvrouw en toppresentatrice.
    Volgens mij hoorde ik vanavond tijdens het zappen dat ze zwanger is, dus dat heeft er misschien ook wel mee te maken dat ze niet meer wil.

      /   Reply  / 
  5. Ruud

    Zeer jammer dat Chazia stopt ze deed het echt goed!

      /   Reply  / 
  6. Luuck

    een dagelijkse variant is er nooit geweest hoor…dat waren gewoon herhalingen van de primetime-afleveringen.

      /   Reply  / 
  7. rudy hooghoff

    hallo met rudy hooghooff ook ik ben erg blij dat de zwakste schakel weer terug keert op de tv op rtl ik ben ook erg benieuwd waaneer het wordt uitgezonden

      /   Reply  / 
  8. vinn

    Helaas het is niet terug gekeerd :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>