‘Patty Brard werkt aan bevalling op tv’

Patty BrardPatty Brard heeft Sara inmiddels gezien, maar dat weerhoudt haar er niet van om gezinsuitbreiding te overwegen. Het is zelfs de bedoeling dat Brard in haar nieuwe programma voor het oog van de camera gaat bevallen! Dat meldt Evert Santegoeds op Radio 538. Brard maakt met The Entertainment Group een nieuw programma dat wat wegheeft van BNN’s Try Before You Die. "Maar aangezien Patty alles al eens beleefd heeft, gaat zij gewoon een paar dingen nog eens doen met de camera erbij", aldus Santegoeds.
Volgens Santegoeds is dat ook de reden waarom haar voorgenomen huwelijk is uitgesteld; ook dit zou in het programma te zien moeten zijn. Patty zou haar nieuwe show de naam Mallediva meegeven.

Veel vrouwen van boven de 50 (Patty komt uit 1955) kunnen een kinderwens wel op hun buik schrijven. De meeste artsen zullen het in Nederland ook afraden. Het is de bedoeling dat Patty zich in Italië door een wonderdokter laat behandelen. Daar komt het geregeld voor dat een vrouw op ‘bejaarde’ leeftijd nog moeder wordt.

Patty is altijd van de provocerende televisie geweest. En ook dit voelt aan alsof het een grens overschrijdt die beter niet overschreden kan worden.

Pikant detail: volgens Santegoeds is Patty nog op zoek naar een omroep die het wil uitzenden. Dat terwijl RTL er eerder van sprak dit najaar met een nieuw programma van de diva te komen.

Zie ook:
- Patty Brard van 5 naar 4?
- Bejaarde vrouwen in een reallife soap

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Patty Brard werkt aan bevalling op tv’

  1. Sinnardocode

    Hey herman roggeveen, volgensmij ben jij de broer/vader van erik roggeveen (gezien de achternaam) maar erik roggeveen is spoorloos op zijn site! en zijn dagelijkse dagboek was er gisteren niet en hij heeft sinds gisteren niks meer gezegd.
    misschien weet jij waar hij is, alvast bedankt

      /   Reply  / 
  2. Jelle

    broer

      /   Reply  / 
  3. Herman

    ik ben zijn broer, maar we wonen niet meer in hetzelfde huis. aangezien hij nog wel berichten blogt, is hij niet spoorloos. maar hij zal het nu even druk hebben met andere werkzaamheden waardoor reageren op de blog er even bij inschiet.

      /   Reply  / 
  4. denise

    ik kan vertellen dat hij sinds vanochtend weer terecht is.. niet lijk in paniek raken *trilt*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>