Verlinde stopt mogelijk met Boulevard

Albert VerlindeAl vijf jaar lang is Albert Verlinde een vaste waarde bij RTL Boulevard. Maar daar lijkt een einde aan te komen. De presentator overweegt bij het programma op te stappen, meldt Spits. "Ik heb het dan zes
jaar gedaan. Zo lang heb ik
nog nooit ergens gewerkt en
bovendien loopt volgend jaar
mijn contract af. Als ik tegen
die tijd zeg: ‘de ballen’ dan
weet ik dat er met Daphne Bunskoek en de rest van het
team een programma overblijft
dat staat." Opmerkelijk!
Verschillende vrienden en collega’s van Verlinde zeggen namelijk altijd dat de presentator leeft voor showbiz-nieuws. Hij is shownieuws, klinkt het wel eens. En dat gaat op als we naar de carriere kijken van Verlinde: ooit begonnen met een showblokje van vijf minuutjes, en nu dus dagelijks een uur op tv met dergelijk nieuws. Je zou zelfs kunnen stellen dat hij media- en entertainmentnieuws groot heeft gemaakt in Nederland.

Anderzijds: als hij na dit jaar stopt, doet hij dat mogelijk op een hoogtepunt. Nog voordat iedereen hem van de buis afwenst. RTL Boulevard heeft dan wel een probleem: waar vinden ze zo’n goed ingevoerde showbiz-expert?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Verlinde stopt mogelijk met Boulevard

  1. Joost

    Jeroen Kijk in de Vegte is een goede vervanger, maar het is wellicht wel zwaar om én een ochtendshow op Caz! te doen én vaste deskundige te zijn.

      /   Reply  / 
  2. Kokstra

    Kwalbert begon bij RTL4 en niet bij SBS. Pijnlijke fout weer.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    zijn carriere als showbiz-expert begon toch echt toen hij laat op de avond 5 minuutjes mocht roddelen bij SBS

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Albert heeft vanmorgen verklaart dat hij absoluut geen plannen heeft om te vertrekken en dat ze aan het kijken zijn hoe ze in de toekomst het programma nog verder kunnen verbeteren. Maar een vertrek (ook aan het einde van komend seizoen) is niet aan de orde. Wil je het gehele fragment beluisteren waarin hij dit verklaard, dan kun je het naluisteren op de site van Evers Staat Op.

      /   Reply  / 
  5. michel

    beste herman! albert is ooit begonnen bij rtl4. daar presenteerde hij showtime met pauliene huizinga. toen sbs6 begon met uitzenden verhuisde showtime naar deze zender. later kwam dit dagelijks in hart van nederland.

      /   Reply  / 
  6. Cristiano Ronaldo

    Ja bij RTL4 is hij toen bekend geworden niet pas bij SBS6.

      /   Reply  / 
  7. Herman

    Ik heb het aangepast, bedankt voor jullie verbetering

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>