Opnieuw afscheid van Friends

FriendsHet is alweer twee jaar geleden dat Friends de handdoek in de ring wierp. De koek was op, alle verhaallijnen uitgeplozen en tot in het meest onwerkelijke uitgewerkt, en nog belangrijker: de miljoenensalarissen per aflevering van de zes acteurs liepen de spuigaten uit. En hoewel deze inmiddels dik zijn terugverdiend door talloze herhalingen en goedverkopende dvd-boxen, ben ik blij dat ze er een punt achter hebben gezet.
In het laatste seizoen merk je gewoon dat de personages karikaturen zijn geworden van zichzelf. Monica is iets te veel control freak, Joey doet zich wel erg dom voor terwijl Ross een übernerd is geworden. En zo kan ik nog wel doorgaan.

Afijn, vanavond dus de allerlaatste aflevering die er bestaat – al zijn er plannen voor een reünie. Rachel staat op het punt om naar Parijs te gaan en Ross twijfelt of hij meegaat. Monica en Chandler hebben alles gepakt om te verhuizen terwijl Joey alles probeert tegen te houden. Gaat dat goedkomen?

Friends, 20.30 uur, RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Opnieuw afscheid van Friends

  1. uh

    Misschien moet je nog 1x kijken, want Ross twijfelt zeker niet of hij meegaat naar Parijs met Rachel….

      /   Reply  / 
  2. GeKKo

    tijd voor een reunie?!?!?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>