Staatsloterijshow blaast laatste adem uit

StaatsloterijshowHet is gedaan met de Staatsloterijshow. Er zullen nog drie trekkingen volgen die in een grootse tv-show worden uitgezonden, daarna gaat de Staatsloterij de trekking via reclames bekendmaken, zo meldt RTL Boulevard. De loterij is ontevreden over de huidige trekking en producenten konden geen goed format aanleveren. En dus wordt er geen geld meer gepompt in peperdure showprogramma’s, maar gaat de loterij lekker budget zijn winnende loten bekendmaken.
De Staatsloterijshow ging dit jaar op de schop. Niet langer zou de show elke zoveelste dinsdag van de maand worden uitgezonden, maar elke 10de van de maand om 20.30 uur. Dat zorgde voor de nodige opschudding in de programmering van RTL 4. Zat je klaar voor Baantjer, kwamen Carlo en Irene met hun show. Of je vertrouwde woensdagavonddrama kwam niet langs, drama!

Eigenlijk ging alles goed met de show toen Marc Klein Essink het nog presenteerde, die jarenlang het gezicht was van het programma. Maar hij vond op een gegeven moment de prijzen te laag. In de show mocht hij een ton weggeven, terwijl de Postcode Loterij met miljoenen smeet. Maar de Staatsloterij hield zijn poot stijf, en Marc Klein Essink stapte over naar de Bankgiroloterij.

Daarna ging het mis. De Staatsloterij was zoekende naar een goed format, maar vond dat klaarblijkelijk niet in het programma van Carlo en Chantal. Terecht, amusement dat tenenkrommend verouderd is.

Straks dus een ellenlang reclameblok met de maandelijkse trekking. Een mooie plaspauze of een gelegenheid om de glazen eens bij te vullen.

Zie ook:
- Presentatie-miskleun Chantal Janzen wijkt in Staatsloterijshow

1 Reacties // Reageer

One thought on “Staatsloterijshow blaast laatste adem uit

  1. michel

    de staatsloterij show had ook nu nog steeds een succes kunnen zijn! 1 het had op dinsdagavond moeten blijven en niet elke maand op een andere dag! 2 andere presentatoren! chantal jansen kan niet presenteren en carlo boszhard probeert mark klein essink na te doen ook fout! probeer is een nieuw gezicht inplaats van steeds die zelfde koppen! 3 leukste onderdeel de stormbaan zat er niet meer in (vroeger aan het begin van de show en knalde meteen je huiskamer in) 4 show van anderhalf uur teruggebracht naar een uur en meer dan 20 min reclame! 5 vroeger was het live of semi live als het dat 2e was merkte je dat nooit! nu is het altijd semi live terwijl er word gedaan alsof het live is en het is zo duidelijk te merken dat het niet zo is!
    dit zijn enkele punten waarom de staatsloterij show geen suces meer is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>