Opvolger Gezocht krijgt nieuwe kans

Opvolger GezochtRTL staakt de uitzendingen van Opvolger Gezocht, een programma waarin Sylvana Simons op zoek gaat naar opvolgers voor enkele familiebedrijven. Volgens RTL verkeren de kijkcijfers ervan in een dalende trend. Daarom gaat de zender op zoek naar een ander uitzendmoment. Gemiddeld keken er 630.000 mensen naar het programma, dat op maandagavond om 21.30 uur werd uitgezonden.
Zelf zag ik twee van de drie uitzendingen en toen vond ik het een onderhoudend programma. Misschien niet helemaal des RTL4s, maar zeker niet slecht. Het moment van uitzenden was inderdaad wat ongelukkig gekozen, zo rechtstreeks na Crime Scene Investigation. Niet echt een kijkerspubliek dat nog lekker een uurtje naar Opvolger Gezocht gaat kijken. Anderzijds kun je je afvragen waar het programma dan wel had uitgezonden moet worden, aangezien RTL 4 verankerd is in thematische avonden.

Toch opmerkelijk dat RTL schuift met programma’s, iets dat zelden bij de zender gebeurt als een programma eenmaal loopt. RTL hoopt spoedig de nieuwe uitzenddata bekend te kunnen maken. De laatste drie afleveringen worden vervangen door Britse afleveringen van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw.

Zie ook:
- Reality, gluren en passie in Opvolger Gezocht
- Sylvana de zakelijke kant op

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Opvolger Gezocht krijgt nieuwe kans

  1. Anonymous

    Op de donderdag past het wel, half 10?

      /   Reply  / 
  2. Jorzz

    Dan is Klasgenoten al

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>