Playboymeisjes op RTL 5

Het doorgaans zo zedelijke RTL 5 laat in januari Playboy-meisjes over de buis dartelen. Vanaf 5 januari komen ze elke vrijdagavond om 23.00 uur voorbij in Girls of the Playboy Mansion, het stulpje van Hugh Hefner, brein van het mannenblad. In de 15-delige serie geeft de bejaarde mediamagnaat uitgebreid toegang tot de Mansion. De kijker zal echter niet worden meegenomen met Hugh, maar met de drie meisjes die hem het meest dierbaar zijn: Bridget, Holly en Kendra. Nu staat de Playboy Mansion bekend om de wilde feesten met veel wit poeder en seks, in de serie kunnen we kijken of dat waar is. Of dat deze party-ingrediënten vakkundig zijn weggemoffeld voor de cameraploeg natuurlijk.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Playboymeisjes op RTL 5

  1. Sjaak

    Ik heb dit programma al een aantal keer gezien op E! Entertainment, en het is echt een real-life soap, dus alles wat de drie dames meemaken wordt gefilmd en uitgezonden. Er vindt bij E! praktisch geen censuur plaats aangezien het op de Amerikaanse ‘cable’ wordt uitgezonden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>