Arm versus rijk op RTL 5

Dat het oneerlijk is verdeeld op deze aarde, is algemeen bekend. Een klein groepje mensen bezit net zoveel geld als 5 miljard mensen over de hele wereld. En dan heb je nog het verschil tussen de Westerse beschaving en één van de vele ontwikkelingslanden. Op RTL 5 is vanavond een afspiegeling te zien van deze rare verdeling. Zeven jongeren die samen goed zijn voor 3 miljard dollar gaan samenwerken met zeven leeftijdsgenoten die gezamenlijk 150.000 dollar schuld hebben: Survival of the Richest.

In de eerste aflevering wordt de arbeidslust van de deelnemers getest. Ze gaan terug naar de Middeleeuwen om klanten ouderwets te bedienen en te vermaken. Wie redt dat zonder gemopper?

Survival of the Richest is een experiment dat mooi het eerdere experiment Beauty & De Nerd opvolgt. Daarvan kwam uiteindelijk een Vlaams-Nederlandse remake. Staat Survival of the Richest datzelfde te wachten?

Survival of the Richest, 22.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>