RTL heeft Ex Wives Club compleet

Rosalie van Breemen, Sylvana Simons en Esther Blinker zijn de drie bekende vrouwen die aanstaande gescheiden vrouwen gaan steunen in de Ex Wives Club, een nieuw programma bij RTL 5. "Ze kennen de tranen, de wanhoop, de strijd om het geld en de kinderen. En daarom gaan ze als ware 'ervaringsdeskundigen' andere vrouwen over het echtscheidingsleed heen helpen", schrijft De Telegraaf. "We gaan het integer doen, maar wel voortvarend. Vrouwen die niet meer in zichzelf geloven en verslonzen kunnen op een metamorfose rekenen. Met vrouwen met faalangst gaan we de assertiviteit verhogen door bijvoorbeeld boksles. En als het moet, helpen we bij het opruimen en aankleden van het nieuwe huis en het spelen met de kinderen", zegt Sylvana in de krant.

"Ik kijk nooit meer voetbal", zegt Esther, de ex van voetballer Regi Blinker. "Ik weet zeker dat veel vrouwen dat herkennen. Ik ben ook gescheiden omdat de boodschap die je kinderen wilt meegeven niet is dat een papa en mama altijd ruzie maken."

Eerder meldde SBS Shownieuws dat ook Rachel Hazes haar medewerking zou verlenen aan het programma, daarvan lijkt nu geen sprake te zijn. Opgeven voor het programma kan nog steeds via de programmapagina van RTL.

Zie ook:
- 'Rachel Hazes ook in scheidingsshow RTL'
Rosalie van Breemen helpt bij scheiden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL heeft Ex Wives Club compleet

  1. AdVader

    scheiden is kindmishandeling, ontvadering is verminking en familieONrecht, je kinderen zijn niet van jouw, scheiden door 90% moeders wetende kinderen te kunnen kapen, wetende overal in te worden voorzien, wetende dat vaders gediscrimineerd en gediskwalificeerd worden, wetende hoe te ensceneren, wetende hoe al tijdens huwelijk alles kapot te maken, hoe veilig is een kind bij een Bewust Ontvaderende Moeder, ook ‘omgang’ is dwaas, vaders zijn geen ‘alleenstaanden’ zonder kinderen, kindmisbruik en anti-man propaganda, vrowuen zijn geen supersexe, verbiedt lesbo-gezinnen, RTL bah

    Gescheiden Vaders Nederland en de GVN-actiegroepen Familie4Justice&BobDeBouwer

      /   Reply  / 
  2. J.Aalders Familie4Justice

    Ik moest dit toch even onder de aandacht brengen bij ook jou( Ex Wives Club krijg je het antwoord, waarop ?)
    Waarop vraag ik mij dan weer af, hoe je het met de kids moet doenbv?
    Nee dus, vergeet het maar ..

    Waarom nu enkel weer over ex vrouwen, u zou er beter aan gedaan hebben als u het over ex-vrouwen en ex-mannen zou hebben.
    Maar belangrijker nog, zijn nog de Kinderen en daar word ook hier weer met geen woord over gerept…
    Zie hieronder in het rood het bericht op RTL site:
    Bij de Ex Wives Club krijg je het antwoord.

    Drie beroemde vrouwen die het zelf hebben meegemaakt staan klaar om jou te helpen een nieuwe start te maken; Sylvana Simons, Esther Blinker en Rosalie van Breemen.

    Hoe reken je af met het verleden, met je wraakgevoelens en met je verdriet. Hoe kom je sterker uit de strijd? De ervaringsdeskundigen delen hun eigen geschiedenis met jou. Hun les wordt jouw levensles. Zij maken speciaal voor jou een plan om je er weer helemaal bovenop te helpen!

    Wat moet er in jouw leven gebeuren? Wil je nieuwe vrienden maken, werken aan jezelf, afrekenen met je ex, je zelfvertrouwen terugvinden, verloren toekomstdromen waarmaken, ondergesneeuwde passies herontdekken. Vertel ons jouw situatie, wat je graag zou willen en waar je van droomt. De reddende engelen schieten jou te hulp. Maak vandaag nog een nieuwe start en geef je op voor de Ex Wives Club!

    Ben jij de alleenstaande vrouw die wij kunnen helpen. Geef je dan nu op en mail je n.a.w. gegevens naar: Exwivesclub!
    EN DE KINDEREN DAN RTL ??
    Want die mis ik hier in het geheel..
    Wie samen naar bed konden om kinderen te veroorzaken, dienen samen aan tafel de zorg voor hun kinderen te regelen.
    De kinderen wachten op vrede tussen hun ouders.
    En helaas word daar ook hier weer niet aan gedacht, draait het dan enkel om de volwassenen?
    Kinderen vroegen niet om het leven, dat werd hun door twee volwassen die van elkaar hielden gegeven.
    Waarom niet voor een programma gekozen, om juist de kinderen te steunen.
    Wie denkt er nu eens aan al die kinderen:
    Wij krijgen veel brieven , mails en telefoontjes binnen van kinderen maar ook van ouders, grootouders en families.

    Die het er heel moeilijk mee hebben dat zij geen contact met die ander(en) kunnen hebben.

    Kinderen schrijven veelal over de nieuwe vriendin/vriend van moeder/vader, met wie zij niet goed kunnen of zelfs willen praten. Of over dat moeder/vader niets meer van zich laten horen.

    Uit al deze post blijkt wel weer hoe ingrijpend een scheiding voor kinderen kan zijn. Een buitenbeentje ben je allang niet meer als je ouders uit elkaar gaan, want op iedere school in ieder klasje zitten wel kinderen uit gebroken gezinnen, maar ondanks alle lotgenootjes in de nabijheid blijft het voor elk kind een eenzaam avontuur met vaak verstrekkende gevolgen.

    Veel kinderen voelen zich bv schuldig, denken dat ze partij moeten kiezen en zijn bang helemaal alleen achter te blijven. Ook op de lange duur blijven de gevolgen voelbaar, zelfs als zij later zelf kinderen hebben kan het heel erg gaan opspelen. Met vaak verstrekkende gevolgen, zoals een scheiding.

    Ook bij onze kinderombudsman komen veel gesprekken binnen, die gaan bv over verliefdheid, de school, presteren, pesten en spelen maar zeker 70% gaat over het gezin. Zoals bv de huisregels, willen weglopen, maar scheiding komt echt wel het meeste aan de orde,al beginnen ze vaak met een heel andere vraag.

    Wat opvallend is dat tweemaal zoveel jongens als meisjes bellen, schrijven over scheiding, meisjes durven waarschijnlijk eerder uit te huilen te praten met vriendinnen of grootouders families of de buren. Jongens doen veelal stoer, alsof het ze niets kan schelen. Maar als er niemand thuis is, bellen of mailen zij toch blijkt wel uit onze bovenstaande info.

    Het merendeel dat met vragen komt is rond de twaalfjaar en ouder. Veel vragen, gesprekken betroffen de angst voor een dreigende scheiding. Of zoals, mijn ouders hebben veel ruzie, gaan zij nu uit elkaar, kan ik er wat aan doen?, en wat gebeurd er met mij? Of Ik heb mijn moeder/vader een keer met een ander door de stad zien lopen. Ook bellen, mailen veel kinderen over de bezoekregeling, de nieuwe partner(s) van de ouders of de gedwongen verhuizing. Ook vragen zoals voor bijna elk kind een bijzonder zware keuze bij welke ouder kom ik te wonen. Moet ik kiezen. Ik wil niet kiezen.

    Kinderen laten kiezen tussen beide ouders is onnatuurlijk en in strijd met de Rechten van en voor het Kind!
    Vaak hebben kinderen het gevoel dat ze voor één van hun ouders moeten kiezen: voor mama of voor papa. Sommige mama’s en papa’s proberen hun kinderen op te stoken tegen de andere. Ze zeggen er lelijke dingen over. Ze geven de andere de schuld van de scheiding. Dit is voor een kind heel moeilijk. Kiezen tussen je mama en je papa is immers niet mogelijk! Als kind kan je gerust èn je mama ,èn je papa graag zien, ook als ze gescheiden zijn. Het kan dat de ruzie tussen je mama en je papa na de scheiding nog voortduurt. Probeer uit die ruzies te blijven. Je hoeft niet te kiezen wie gelijk heeft. Het kan zijn dat de ouder waarbij je woont, niet graag heeft dat je je andere ouder nog ziet. Wil je zelf nog wel gaan? Probeer dan uit te leggen dat je wel graag wil blijven gaan, maar dat dit niet wil zeggen dat je de ander liever ziet. Als man en vrouw gescheiden zijn, blijven ze toch allebei evenveel ouder zijn van hun kinderen. D.w.z. dat ze eigenlijk alle twee akkoord moeten gaan met bijvoorbeeld de schoolkeuze of met andere zaken uit de opvoeding: ze blijven allebei het ouderlijk gezag hebben. Dit noemt co-ouderschap. Eigenlijk zouden de kinderen dus bij beide ouders evenveel tijd kunnen wonen. Dit is niet altijd handig of gemakkelijk. Stel je dit maar voor als je ouders niet in dezelfde stad of dorp wonen. Daarom wordt er een verblijfsregeling afgesproken: welke dagen woon je bij je mama en welke dagen woon je bij je papa. Als je papa of je mama een nieuwe vriend hebben en je woont er mee samen, dan woon je in een stiefgezin en heb je een stiefmama of een stiefpapa. Dit heeft met Sneeuwwitje niets te maken, dit is enkel de verplichte naam. Sommige kinderen vinden zelf namen uit, zoals co-papa of coco. Ken je er nog andere die wel eens gebruikt worden? We willen ze graag weten, wil je ze ons Mailen ? zie onder bij als ik kon toveren ?

    Veel kinderen kunnen na de scheiding zowel hun mama als hun papa nog zien. Maar voor een aantal kinderen-( plm- 340000 ) is het zo dat ze één van hun ouders helemaal niet meer zien. Als je als kind bv. je papa niet meer ziet, wil dat niet zeggen dat hij je niet meer graag ziet. Het zou bv kunnen dat hij niet wil dat er bij het bezoek veel ruzie tussen hem en je mama komt. Het kan dat je later terug contact met je papa zal hebben. Spijtig dat het gebeurt, maar soms is het ook zo dat een papa wel af een toe een kaartje of een brief schrijft naar zijn kinderen, maar dat die kinderen hem nooit in handen krijgen, omdat de mama het niet wil geven. Dat heeft dan te maken met de ruzie tussen mama en papa die nog altijd niet gedaan is. Als ouders ook na de scheiding erg boos blijven op mekaar, kan het ook gebeuren dat bv. de papa de kinderen wil komen halen, maar dat ze van mama niet mee mogen. Het is niet leuk als je dat meemaakt ! Maar helaas gebeurd het nog te vaak !

    Tot slot:

    Ik wilde dit graag even gezegd en geschreven hebben, om een ieder even een indruk te geven.

    Van wat er zoal speelt in deze kinderhoofdjes.

    Misschien kunt u het daar ook eens over hebben..

    Voor meer info: Kunnen kinderen verder bij alle kindertelefoons de kinderombudsman en kinderrechtswinkels terecht voor meer informatie.

    Behalve dat ze informatie kunnen krijgen over rechtbank, advocaat en uberhaupt over hun rechten/plichten, maar ook waar ouders zich aan behoren te houden kunnen zij verder ook nog op deze sites lezen hoe andere kinderen het beleven.

    Mvgr

    J.Aalders Kinderombudsman

    Alias Zorro/Familie4Justice

      /   Reply  / 
  3. J.Aalders Familie4Justice

    Even voor de duidelijkheid, wij Familie4Justice hebben niets van doen met bovenstaande uitspraken zoals ( scheiden is kindmishandeling en verbiedt lesbo-gezinnen )van die Avader Ad verdiesen.zie op onze website de waarschuwing over deze AD.VERDIESEN en zijn misbruikers van onze naam..

    Wij staan voor:

    Emancipatie is Gelijkwaardigheid:
    Gelijke rechten, gelijke plichten.gelijke monniken gelijke kappen dat is emancipatie..De gelijkheid tussen man en vrouw is in theorie vergevorderd, maar laat in de praktijk nog veel te wensen over. Er zijn bv nog oude groepen waarbij het emancipatieproces nog steeds stagneert, zie bv bij (echt)scheidingen of andere samenlevingsvormen waar kinderen bij betrokken zijn, en nieuwe groepen zoals bij allochtone vrouwen en schoolmeisjes. Dit zijn conclusies uit onderzoeken van Familie4Justice de Kinderombudsman en van Opzij naar het effect van 25 jaar emancipatie. Dit moet, en kan beter : Want Emancipatie zou toch gelijke rechten , gelijke plichten moeten zijn, Maar waar zijn in deze de gelijke rechten? Waar is in deze de emancipatie als mensen bv uit elkaar gaan en er zijn kinderen bij betrokken. Waar is dan die emancipatie, nee dan is er bij juist veel vrouwen plots geen emancipatie meer. De meeste vrouwen eigenen zich dan wel alsmaar meer rechten toe en willen gelijk gesteld worden aan mannen maar dan alleen op het werk. Thuis word de man veelal afgekraakt en heeft nergens zeggenschap in want vaak word gewoon buiten hem om gestopt met de pil en word er gesteld als je niet doet wat ik zeg zie je het kind toch niet meer, maar je moet wel blijven betalen voor deze onwillende vrouw, emancipatie?Of er wordt geschermd met “seksuele intimidatie”. Maar hoe zit dat voor de man die veelal ook het slachtoffer word van het spel dat met ze gespeeld word? Hoe zit het dan met die mannen die jarenlang het slachtoffer zijn van een psychologische oorlogsvoering binnen de relatie? Mannen kunnen veelal nergens heen en zitten gewoon gevangen want als ze ook maar iets proberen speelt de vrouw vaak maar al te graag de slachtofferrol en zijn mannen de boosdoener.,emancipatie?Zeker als ze na een jarenlange mentale en psychische mishandeling eens fysiek reageren. Wat is er voor deze mannen om dit te voorkomen? Niks; totaal geen hulpverlening. Waar is in deze dan die emancipatie?En hoe zit het met de kinderen? Een groot deel van de kinderen groeit op met het ingeprente idee dat papa’s slecht zijn en ze papa daarom niet meer mogen zien,emancipatie?Wordt er ooit stil gestaan bij de impact op onze kinderen? Ik denk het niet want welke schade word nu al aangericht bij de ouders van de toekomstige generatie? Als mannen zo slecht zouden zijn wat maakt dat onze zonen? Hoe zit het met de rechten van een vader of van een kind of draait alles alleen maar om vrouwen?emancipatie? Wij vinden van niet. Want emancipatie is gelijke rechten, gelijke plichten, gelijkwaardigheid voor vrouw en man, voor meisjes en jongens dat is emancipatie..Zou het niet beter zijn deze ellende te stoppen, voor deze te ver gaat en er nog meer slachtoffers vallen zoals dat tot nu gebeurt? Zou het niet beter zijn als er iets zou zijn waar mannen ook eens terecht kunnen en hun ervaringen kunnen delen met lotgenoten of dat ook mannen opgevangen worden om verdere mishandeling te voorkomen? De verwoesting van deze emotionele mishandeling door vrouwen word vaak zwaar onderschat en er word slechts de fysieke reactie van de man gezien. Zou het niet beter zijn om deze te voorkomen? Of willen we liever blijven leven in een destructieve maatschappij? In een zogenaamde emancipatie cultuur, een papieren emancipatie.Ons antwoord is nee. Want Emancipatie moet gelijke rechten zijn. gelijke plichten voor vrouw en man. gelijkwaardigheid, voor meisjes en jongens dat is emancipatie..Er lopen al veel te veel slachtoffers van deze vorm van geweld rond daarom vinden wij dat er wat gedaan moet worden .Wij Familie4Justice en de Kinderombudsman gaan verder dan degene die alleen maar zeggen dat er wat moet gebeuren en werken samen aan een betere toekomst door actie te voeren, voorstellen aan te dragen en actie te blijven voeren. Als wij niet leren samen te werken en om gezamenlijk naar buiten te komen zal er nooit iets veranderen.Jos Aalder Ps zie ook ons Burgerinitiatief : http://familie4justice.nl en op de website van de Tweede kamer.

      /   Reply  / 
  4. lieza

    Hallo,

    ik wil graag even reageren op de uitspraak van Esther Blinker in de afl. “paarden meisje”.

    Zij zei; “wat een naief kind” (over het zogenaamde paarden meisje)

    Ik vind dit een ongepaste niet doordachte uitspraak en zeker ook kwetsend voor de vrouw waar het over ging in deze aflevering!
    Zeer onprofecioneel!

    Ik vind dat iemand beter na moet denken voor dat je zo iets zegt en al helemaal op tv en met dit soort serieuze programma’s.
    Ik neem Esther Bliker in ieder geval niet meer serieus.

    Silvana en Rosalie ga zo door!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>