Metamorfose dankzij vrienden en sponsors

RTL wil stoppen met de woonavond; vanaf maart is de dinsdagavond van RTL 4 dan ook gevuld met andere programma's. Toch begint er op RTL 5 vanavond een nieuw woonprogramma: Vrienden Houden Huis. Het lijkt er op dat dit niet zozeer de wens was van RTL zelf, maar meer van sponsors. Op de website van het programma zijn immers niet minder dan 21 blokjes ingeruimd voor bedrijven die Vrienden Houden Huis mede mogelijk maken. En de zondag staat bij RTL al zo in het teken van sponsored programs, getuige Life & Cooking, House Vision en Yacht Vision.

Overigens is er niets mis met een gesponsord programma; het betreft commerciële televisie en die moet ergens van betaald worden. Bovendien kan zo'n geldschieter heel elegant zijn weggewerkt in een aflevering.

Eens kijken in hoeverre ze daarin slagen bij Vrienden Houden Huis. Zoals de titel al doet vermoeden, moeten bewoners hun huis een periode verlaten waarin de vrienden een metamorfose uitvoeren. Met behulp van presentator Cynthia Abma. Als je goede vrienden hebt, krijg je er een prachtwoning voor terug. Mochten ze nog een appeltje met je te schillen hebben, dan zou ik er nog eens een nachtje over slapen voor ik mijn sleutel aan ze afgeef.

Vrienden Houden Huis, 19.00 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL trekt stekker uit woonavond
- Bij RTL zijn de ideeën voor bouwprogramma's op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>