Bobo’s gaan weer naar de bush

Een paar jaar terug was Bobo's in de Bush een enorme hype. Semi-bekende Nederlanders die voor het oog van de camera ploeterden in de jungle, Nederland smulde er massaal van. RTL waagt zich nu weer aan een dergelijk programma: Survival Nature: Cowboys & Angels. In dit programma gaan zes BN'ers voor het Wereld Natuur Fonds naar de bush toe, waaronder Tim Immers (foto), Marian Mudder, Loretta Schrijver en Harm Edens. RTL Boulevard vertoonde gisteren ook twee foto's van de overige BN'ers, maar die herkende ik niet. Iemand die wel de namen bij de foto's weet?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bobo’s gaan weer naar de bush

  1. Pim

    Bobo’s in de Bush een groot succes :’)?

    Ik vond ‘t een erg slecht programma en de kijkcijfers waren nou ook niet echt goed te noemen.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    de exacte kijkcijfers zou ik niet weten. Feit is dat er meerdere edities van het programma kwamen en iedereen het er over had in het begin. Dat noem ik een succes :)

      /   Reply  / 
  3. .

    Het was een heel erg slecht programma, en scoorde met een gemiddelde van 600k niet bijzonder goed. Wel was het programma belangrijk voor het imago van Yorin, vandaar dat er meerdere edities zijn geweest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>