RTL beconcurreert zichzelf met docu Playboy-magnaat

Al sinds eind december kunnen we wekelijks op RTL 5 het wel en wee volgen van de Playboy Mansion, het stulpje dat Playboy-oprichter Hugh Heffner heeft in Amerika. Aldaar dartelen de schaarsgeklede meisjes wulps in de rondte terwijl verschillende mannen zich aan al dat vrouwelijk schoon vergapen. Het schetst dan ook mijn verbazing, dat RTL 4 nu ook al met een documentaire komt over Hugh Heffner. Dossier 2300 neemt deze heel week een kijkje bij de Playboy-magnaat thuis.

Een nogal vreemde constructie: de hele week kijken we dus op RTL 4 naar een 'documentaire' en dan kunnen we op donderdag weer op RTL 5 een nieuwe aflevering van Girls of the Playboy Mansion bekijken. Ongetwijfeld zijn er verschillen – zo volgt de RTL 5-variant vooral de meisjes en heeft RTL 4 de invalshoek van Hugh Heffner zelf – maar uiteindelijk klinkt het toch als eenheidsworst. Of jezelf beconcurreren natuurlijk.

Dossier 2300: Thuis bij Playboy's Hugh Heffner, 23.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Playboymeisjes op RTL 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL beconcurreert zichzelf met docu Playboy-magnaat

  1. chiel

    Vrijdag is Als je een miljoen wint op RTL4 te zien, en op RTL5 Girls of the Playboy mansion. NIKS AAN DE HAND DUS! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>