RTL verklapt eerste aflevering Grijpstra & de Gier al

Niet in de programmagids vermeldt, maar vanavond wel te zien bij RTL 4: Grijpstra en de Gier. Nieuwe afleveringen zelfs met een nieuw gezicht. Acteur Roef Ragas had er namelijk wel genoeg van na vier seizoenen en gaf het stokje over aan Waldemar Torenstra, die nu in de huid van Rinus de Gier kruipt. Maargoed, niet in de tv-gids dus. 'Gelukkig' doet RTL er alles aan om dat niet aan de kijker te laten ontgaan.

Want in nagenoeg elk reclameblokje zit een aankondiging voor het programma, al sinds vorige week. Nu kijk ik als mediajournalist misschien bovengemiddeld veel televisie, maar dat is echt niet alleen RTL. Eigenlijk alleen Boulevard, GTST en X Factor. Tel daarbij op dat ik veel reclameblokjes wegzap. Evengoed zag ik de promo voor Grijpstra en de Gier zo'n 30 keer voorbijkomen.

En wat voor een promo – een rampzalig slechte. Want de plot van de hele eerste aflevering wordt meteen al verklapt. Wil je het niet weten, lees dan niet verder, maar het gaat over een vrouw die graag seks heeft met wisselende contacten. De vrouw weet niet dat ze nog een andere persoonlijkheid heeft, een heel slechte persoonlijkheid. Want de 'andere ik' van die vrouw vermoordt al haar seksspeeltjes.

Afijn, Grijpstra en de Gier dus op vrijdagavond bij RTL 4. Is weer eens wat anders dan kunstschaatsen, nu maar hopen voor de zender dat het meer kijkers trekt.

Zie ook:
- RTL geeft zich gewonnen in ijsoorlog

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL verklapt eerste aflevering Grijpstra & de Gier al

  1. Martin

    Het plot werd trouwens niet verklapt in de promo’s. Het zat toch weer anders in elkaar dan je eerst zou verwachten.

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Zeg beste Herman,

    Was Roef Ragas niet overleden? Vast een ‘slip-of-the-keyboard’ zoals jij het hebt omschreven…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>