RTL trekt quizmaster Daan Schuurmans aan

Door alle transfers en het opleiden van eigen talent heeft RTL meer sterren in huis dan dat er programma's zijn. Wat Wendy van Dijk gaat doen nu X Factor is afgelopen, is een raadsel. Robert ten Brink krijgt Klasgenoten als zoethoudertje terwijl hem de grote zaterdagavond-shows was beloofd. En Martijn Krabbe mag na het schaatsen een datingshow doen, terwijl al deze sterren toch meer in hun mars hebben. Evengoed trekt RTL een nieuw gezicht aan voor de presentatie van een nieuwe loterijquiz: Daan Schuurmans.

Hij gaat 'Voor de rest van je leven' presenteren, een show waarin kandidaten een geldsom kunnen winnen om een maand, een jaar of misschien wel vijf jaar niet te hoeven werken.

De Bankgiro Loterij zag zijn kans schoon voor een nieuwe quiz nu de Staatsloterij de trekking verricht in een soort reclameblokje. Daar kozen ze voor ondanks de redelijke kijkcijfers. Blijft mij een raadsel waarom RTL niet koos voor een eigen gezicht in dit programma. Vanaf 23 maart te zien.

Zie ook:
- Staatsloterijshow blaast laatste adem uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL trekt quizmaster Daan Schuurmans aan

  1. ik kijk ook niet....

    Maar Daan is een lekker gezicht om naar te kijken….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>