Rotterdam sneuvelt in Mijn Tent is Top

De eerste exit in Mijn Tent is Top is een feit. Het Rotterdamse koppel Marc en Dave hebben het RTL 5-programma moeten verlaten. Helemaal als een verrassing kwam dat niet; ruim een maand na de opening worden nog altijd geen zwarte cijfers geschreven. Daarnaast waren er veel opstartproblemen. Zo stapte de kok op en vond de jury de kwaliteit van het eten niet altijd even goed. Wel verrassend was de bijna-exit: Leeuwarden.

Want Leeuwarden presteert van begin af aan het beste als het op inkomsten aankomt. Het openen van een sushi-restaurant in de Friese hoofdstad was een schot in de roos. Maar de jury kijkt naar meer onderdelen. Zo zijn Frieda en Frank te weinig aanwezig en gastvrij waardoor de sfeer niet optimaal is. De sushi wordt als verrukkelijk omschreven, maar de andere gerechten laten te wensen over.

Het Friese restaurant Doozo is evengoed nog wel in de race voor de hoofdprijs van 300.000 euro. Deze wordt over een maand weggegeven in een live-uitzending. Over twee weken de volgende exit. Dat wordt nog spannend.

Zie ook:
- Wie wordt eerste exit in Mijn Tent is Top?
- Horecadroom achternajagen in Mijn Tent is Top

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rotterdam sneuvelt in Mijn Tent is Top

  1. Marlies

    Hoor ik net in het nieuws van 7 uur op vrijdagochtend over de afwasmachine met teveel gas.Daardoor zijn 8 gasten op donderdagavond bedwelmd en ik denk het personeel ook……..

    Ga door jongens, van tegenslag kom je sterker uit de strijd…….ik weet er ook alles van……..

    Sterkte!!

    Marlies.

      /   Reply  / 
  2. doozo

    eeten daar niet te eten in die kantine hal
    kom er nooit meer daar zit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>