Weer commotie over belvermaak RTL

RTL Nederland heeft nog maar net de ruzie met Endemol over bedrog bij belspelletjes bijgelegd, of de zender komt alweer in opspraak. De Volkskrant bericht over het datingprogramma CupidoTv, dat in de nachtelijke uren is te zien. Het blijkt dat de op televisie aangeprezen singles niet als zodanig te bereiken zijn. Wie reageert, krijgt een (duur) sms'je terug van een medewerker van het productiehuis Mobitainment TV.

Wie denkt via het datingprogramma een afspraakje te kunnen maken, komt bedrogen uit. Want het zal nooit tot een echte afspraak komen, zo staat ook in piepkleine letters in het scherm medegedeeld.

De SP springt op de barricaden en zegt kamervragen te stellen. "De indruk wordt gewekt dat je een leuke juffrouw aan de lijn krijgt", zegt Kamerlid Jan de Wit in de krant. "Bovendien worden mensen bestookt met sms’jes tegen een hoog tarief."

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weer commotie over belvermaak RTL

  1. Valpa

    dat spreekt toch voor zich.. doet me denken aan die adultfriendfinder-reclames op veel sites, staat met kleine lettertjes bij dat de informatie fictief is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>