Bereid je voor op spannende Prison Break-cliffhanger

RTL 5 zendt vanavond de laatste aflevering van het tweede seizoen van Prison Break uit. Sona, zoals de aflevering heet, is ook het laatste dat de Amerikanen zagen van de spannende serie. Daar begint het derde seizoen op 29 augustus. Voordat we in Nederland dus aan de beurt zijn, zal het vermoedelijk oktober of november zijn. Naar verluidt kent de aflevering die wij vanavond krijgen een extreem spannende cliffhanger.

Het blijft een spannende serie. In het eerste seizoen stelde Michael Scofield zichzelf ten doel om uit de zwaarbewaakte Fox River gevangenis te ontsnappen samen met zijn broer Lincoln Burrows. Om dat te bereiken, had hij de hulp nodig van een aantal andere gevangenen. Het tweede seizoen stond in het teken van de voortdurende vlucht. En de pogingen om de onschuld van Lincoln Burrows te bewijzen.

Intussen zijn een aantal zware criminelen al opgepakt of om het leven gebracht. Vorige week was te zien dat de pedofiele T-Bag weer in de boeien werd geslagen. Daarmee zijn alleen Michael, Lincoln en Sucre nog op vrije voeten. Benjamin Franklin is in ruil voor een belastende verklaring weer op vrije voeten gesteld.

De twee broers zijn er inmiddels achter dat het bewijzen van de onschuld nagenoeg onmogelijk is. Ik gok er op dat het derde seizoen dan ook vooral in het teken staat van het bedrijven van Sara Tancredi, de dokter die de twee zo goed heeft geholpen. Maar inmiddels wel in de rechtbank zit om zo'n 12 jaar achter tralies te gaan verdwijnen.

De kijkcijfers zijn in Amerika nog altijd hoog, in die zin zit een vierde seizoen er mogelijk ook nog wel in. Het zal nog pittig worden om dat allemaal bij te houden, want Prison Break kent enorm veel plotwendingen. Maar spannend blijft het.

Prison Break, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- De vlucht van Prison Break gaat voort
- Lincoln Burrows uit Prison Break in een andere rol

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bereid je voor op spannende Prison Break-cliffhanger

 1. PietjeUitLutjebroek

  In Amerika start seizoen 3 op 27 augustus en niet op 29 augustus zoals op deze site staat. Prison Break is daar altijd op maandag, ook dit nieuwe seizoen. 29 augustus valt op een woensdag.

  Veel plezier in ieder geval :) . Geef mij het einde van seizoen 1 trouwens maar.

    /   Reply  / 
 2. Herman

  IMDB zegt 29 augustus, daar heb ik me nu op gebaseerd. Maar misschien zitten zij er naast. Is ook niet het meest relevante voor de Nederlandse fans.

    /   Reply  / 
 3. PietjeUitLutjebroek

  Mmmm, mijn excuses. Ik heb op de officiele site 27 augustus zien staan maar dat is nu verdwenen. Op meerdere sites komt de 29e augustus voor.

  Het is dan wel niet belangrijk voor de Nederlandse kijkers maar toch sorry ;)

    /   Reply  / 
 4. Niels

  Wat komt er eigenlijk nu Prison Break weg is op RTL 5 om half negen op donderdag?!

    /   Reply  / 
 5. Wouter

  Einde is meer bizar dan spannend… Zeker kijken, toffe aflevering

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>